Εύα Λάσκαρη: Παραλίγο να χάσει το μωρό της – Η περιπέτεια στην αρχή της εγκυμοσύνης της [video]

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Ευτυχείτε” μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Εύα Λάσκαρη. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον δεύτερο γιο της. Η ίδια εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που έχει περάσει τα τελευταία δύο χρόνια που είναι με τον Γιάννη Κουκουνάκη ενώ αποκάλυψη τη συγκλονιστική περιπέτεια που είχε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και παραλίγο να χάσει το μωρό της.

“Είμαστε πολύ καλά, από την αρχή είμαστε πολύ καλά! Είμαστε περίπου δύο χρόνια μαζί και θέλαμε από την αρχή αυτό το παιδάκι… Ήθελα και εγώ αδερφάκι για τον Παναγιώτη… Εντάξει ανυπομονώ αλλά και αγχώνομαι. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πολύ περίεργα γενικά, έχασα τη μαμά μου τον Ιούνιο και από την αρχή που γνώρισα τον Γιάννη ήταν πολύ περίεργη η ζωή μας”, ανέφερε αρχικά η Εύα Λάσκαρη.

Παράλληλα, η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης της είχε μια αποκόλληση που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του μωρού της. “Τις πρώτες εβδομάδες, δεν ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος απλά νόμιζα και περίμενα να έχω μεγαλύτερη καθυστέρηση για να κάνω το τεστ. Έκανα γυμναστική και είχα τρομερά μεγάλη αιμορραγία. Όταν ο γιατρός με είδε που είπε ότι δεν πιστεύει ότι θα κρατήσω αυτό το παιδί”, εξομολογήθηκε.

Ωστόσο, η Εύα Λασκαρη έμεινε στο κρεβάτι και όλα πήγαν καλά!

Με το καλό!

Read More

And More