Εύα Λάσκαρη: Ποζάρει στον 7ο μήνα και μιλάει για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού!

H Eύα Λάσκαρη διανύει χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Δύο χρόνια μετά το γάμο της με τον Dj Ντίνο Τσιώρη και περίπου δύο μήνες πρν τη γέννηση του πρώτου τoυς παιδιού, το μοντέλο και ηθοποιός μιλάει στο περιοδικό People. Για το γάμο αλλά και τον ερχομό του μωρού της, που περιμένει με ανυπομονησία.

/

Στην ερώτηση αν προσπάθησαν πολύ για την εγκυμοσύνη, η Εύα απάντησε: “Από την ημέρα που παντρευτήκαμε. Κάναμε έρωτα ελεύθερα και δεν ερχόταν. Αδιαθετούσα κάθε μήνα και φοβόμουν μήπως είχα κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Είχα αρχίσει να αγχώνομαι. Τελικά ήταν λόγω κούρασης και στρες. Μετά το γάμο μας, ο Ντίνος έκανε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, δούλευε πάρα πολλές ώρες, είχε κι εκείνος άγχος. Πριν από μερικούς μήνες, πήγαμε ταξίδι του μέλιτος στην Αμερική, χαλαρώσαμε κι έμεινα έγκυος.”

Η Εύα περιμένει να γεννήσει στις αρχές Ιανουαρίου με φυσιολογικό τοκετό. Έχει φανταστεί τη ζωή της με το μωρό;
“Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά και μάλιστα νωρίς. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, χάρηκα πάρα πολύ, γιατί με το συγκεκριμένο άνθρωπο είμαι πολύ ερωτευμένη. Νομίζω πως όλο αυτό που θα γίνεται στο σπίτι με τη φροντίδα του μωρού θα μου είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Θέλω να το απολαύσω. “

/

Για το πόσο καιρό είχε σχέση με τον σύζυγό της, είπε: “Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια από τα μαγαζιά που έπαιζε μουσική. Όταν ξαφνικά έγινε το «κλικ», είχα μόλις βγει από μια σχέση. Το ίδιο κι εκείνος. Στο μήνα μείναμε μαζί, στους τρεις μήνες αρραβωνιαστήκαμε και μέσα στο χρόνο παντρευτήκαμε. Όταν κλείσαμε ένα χρόνο σχέσης, είχαμε ήδη παντρευτεί.”

Όσο για το αν μετανιώνει για τις αισθησιακές φωτογραφήσεις που έκανε στο παρεθόν, η ίδια απαντά: “Καλό θα ήταν να μην είχα κάνει τόσα γυμνά. Δεν υπήρχε λόγος να τα κάνω, γιατί δεν κέρδιζα και κάτι. Σε γενικές γραμμές, όμως, δεν έχω μετανιώσει. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ όλα αυτά τα εξώφυλλα στη δουλειά μου.”

.

Read More

And More