Εύα Λάσκαρη: Πρώτη δημόσια έξοδος μετά τον χωρισμό – “Έχω χωρίσει από τον Αύγουστο!”

Η Εύα Λάσκαρη παραδέχτηκε πριν λίγες μέρες τον οριστικό της χωρισμό από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Ντίνο Τσιώρη. Το ζευγάρι, έπειτα από εννέα χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, έχοντας πάντα ως συνδετικό κρίκο τον γιο του Πάνο, ο οποίος σήμερα είναι 6 ετών. Το γνωστό μοντέλο, μάλιστα, παραδέχτηκε στην Real Life πως εκείνη και ο μουσικός παραγωγός και dj δεν είναι μαζί από τον Αύγουστο.

“Είμαστε χωρισμένοι από τον Αύγουστο” παραδέχτηκε η Εύα Λάσκαρη στην εφημερίδα. Η εντυπωσιακή γυναίκα, μάλιστα, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό της Reallife, στην πρώτη σόλο βραδινή της εμφάνιση, στο bar – restaurant Mask, στο κέντρο της Αθήνας. Η Εύα, αν και περνάει μια δύσκολη φάση στην προσωπική της ζωή, φαινόταν χαμογελαστή και αρκετά κοινωνική, δείχνοντας να έχει την ανάγκη να διασκεδάσει και να χαλαρώσει με τους φίλους της.
Η Εύα Λάσκαρη και ο Ντίνος Τσιώρης παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2012 και έξι μήνες μετά υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους, τον Πάνο. Μετά τον χωρισμό τους, οι δυο τους συνεχίζουν να έχουν ως προτεραιότητα το παιδί τους αλλά και να διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη του Πάνου.
Το γνωστό μοντέλο έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στην δουλειά της – κάνοντας κατά κύριο λόγο φωτογραφήσεις για καταλόγους εταιρειών με ρούχα – ενώ έχει μετακομίσει και στο πατρικό της, ώστε οι γονείς της να την βοηθούν όσο μπορούν με την ανατροφή του γιου της.

Κράτα το

Read More

And More