Εύα Λάσκαρη: Τα συγκινητικά λόγια για τα γενέθλια του γιου της!

Η Εύα Λάσκαρη παραδέχτηκε πριν λίγο καιρό τον οριστικό της χωρισμό από τον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της, Ντίνο Τσιώρη. Το ζευγάρι, έπειτα από εννέα χρόνια κοινής πορείας (πέντε χρόνια γάμου), αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, έχοντας πάντα ως συνδετικό κρίκο τον γιο του Πάνο, ο οποίος σήμερα είναι 3 ετών και μάλιστα έχει τα γενέθλιά του.

Το γνωστό μοντέλο, μάλιστα, έχει παραδεχτεί πως εκείνη και ο μουσικός παραγωγός και dj δεν είναι μαζί από τον περασμένο Αύγουστο. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως έχουν άψογες σχέσεις, αφού σήμερα, που έγραψε κάποια τρυφερά λόγια η Εύα για τον γιο τους, ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία, τον έκανε μένσιον.

Και σαν τώρα πριν από 3 χρόνια γεννήθηκε ένας Άγγελος που ο θεός μου τον έφερε εμένα και το μόνο που μπορώ να πω μέσα από την στεναχώρια την αγαπη την δυσκολία την ευτυχία την κούραση, το άγχος που έχει ένα παιδί, είναι ότι είναι ό,τι καλύτερο έχω στην ζωή μου. Θα σε αγαπώ και θα σε προσέχω για μια ζωή ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Αγγελούδι μου”

Kαι λίγες μέρες πριν , ο Ντίνος στα decks με τον γιο του

Mixing with my son! #dinomfu #dj #djlife #djtour #summer17 #son #danceculture #dancemusic #clubculture #colourdayfestival #greece #memory #housemusic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dino MFU (@dinomfu) στις

Read More

And More