Εύα Τσάχρα: Η εξομολόγηση για τους πρώτους δύσκολους μήνες τις εγκυμοσύνης της – “Αισθανόμουν χάλια”

«Πάντα σκεφτόμουν πώς θέλω κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς ο γάμος είχε γίνει αυτοσκοπός. Παρ’ όλα αυτά, φοβόμουν να μείνω μόνη μου. Ίσως να οφείλεται στον χωρισμό των γονιών μου όταν ήμουν 18 ετών», δήλωνε η Εύα Τσάχρα σε συνέντευξή της στις αρχές του περασμένου Αυγούστου στο People και λίγες μέρες μετά τον γάμο της με τον Αλέξη Μπούντρο.

Αρκετούς μήνες μετά, με ένα story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.«Κάποια στιγμή περί τα τέλη Αυγούστου, άρχισα να κουράζομαι υπερβολικά πολύ. Ήταν αφύσικο όλο αυτό που ένιωθα και κάπως έτσι το ανακάλυψα» εξομολογείται η τραγουδίστρια στον Μαρίνο Βυθούλκα για το People αυτής της εβδομάδας, ενώ παράλληλα περιγράφει πώς βίωσε το πρώτο διάστημα της κύησης. «Τους τέσσερις πρώτους μήνες είχα μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη. Αισθανόμουν χάλια. Από τον πέμπτο μήνα και μετά άρχισα να συνέρχομαι και ξεκίνησα πάλι να διδάσκω στο ωδείο φωνητική».

Πλέον, η τραγουδίστρια διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και προετοιμάζεται για τη μεγάλη αλλαγή που θα έρθει στη ζωή της. «Έχω σταματήσει τα live και σε έναν περίπου μήνα θα σταματήσω να διδάσκω. Προσπαθώ να περνάω ήσυχα την καθημερινότητά μου και να διαβάζω βιβλία για την εγκυμοσύνη και τις πρώτες μέρες του μωρού στο σπίτι. Φέτος είχε τις περισσότερες προτάσεις από ποτέ, από μιούζικαλ, μουσικές σκηνές μέχρι πίστες. Έχω πει τα πιο πολλά «όχι» της ζωής μου, αλλά αξίζει τον κόπο. Περιμένουμε κοριτσάκι και ανυπομονούμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας».

Read More

And More