Εύα Τσάχρα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Την Εύα Τσάχρα την γνωρίσαμε μέσα από το “The Voice of Greece”, όπου και κατάφερε να ξεχωρίσει με την φωνή και την σκηνική παρουσία της, φτάνοντας έτσι πολύ κοντά στον τελικό. Ωστόσο, την αγαπήσαμε λίγα χρόνια αργότερα, όταν συμμετείχε στο επιτυχημένο show του ANT1 “Your Face Sounds Familiar”.

Η όμορφη τραγουδίστρια κρατά χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και γι’ αυτό κανείς δεν γνώριζε μέχρι πρότινος ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Εύα Τσάχρα, λοιπόν, αυτό το διάστημα βιώνει μια πολύ τρυφερή περίοδο και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά τον τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Άλεξ Μπούντρο.

Λίγες μέρες μετά την έξοδο του αγαπημένου ζευγαριού, η οποία στάθηκε αφορμή για να γίνει γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που έβγαλε με τον άντρα της ζωής της και τον σκύλο τους.

«Χρόνια πολλά σε όλους!!! Οικογένεια είναι εκεί που σ’αγαπούν…», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes από τους followers της να πέφτουν… βροχή.

Read More

And More