Εύα Τσάχρα: Ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει πώς είναι το κορμί της πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της!

Τις πιο γλυκές και όμορφες στιγμές της ζωής της βιώνει εδώ και πέντε μήνες η Εύα Τσάχρα.

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου, μέσα σε δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η όμορφη τραγουδίστρια έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του ερωτά της με τον σύζυγό της, Αλέξη Μπούντρο, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η Εύα απολαμβάνει το θαύμα της μητρότητας και δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Intagram φωτογραφίες από τις στιγμές που περνά καθημερινά με την μικρή της πριγκίπισσα, η οποία της έχει πάρει τα μυαλά.

Έτσι, λοιπόν, το μεσημέρι της Τετάρτης, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία που έβγαλε στην παραλία αγκαλιά με την μπέμπα της, φέρνοντάς την σε αντιπαραβολή με μια φωτογραφία που είχε βγάλει στο ίδιο μέρος, την ίδια μέρα, ένα χρόνο πριν.

“Ίδιο μέρος, ίδια ώρα, ίδια μέρα ένας χρόνος μετά! Ένας χρόνος μετά πιο γεμάτη από ποτέ! Πιο γεμάτη από συναισθήματα, από αγάπη, κούραση, κιλά, έρωτα, εμπειρία αλλά κυρίως γεμάτη ωριμότητα! Όλα κυλάνε κι όλα αλλάζουν κι όλα εξελίσσονται και προχωρούν” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More