Ευαγγελία Αραβανή: Αυτό είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα;

Ευαγγαλία Αραβανή… ‘Ενα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα του ΣΚΑΙ, στο οποίο οι ιθύνοντες του καναλιού πιστεύουν πολύ… Θεωρούν την Ευαγγελία “πουλέν” τους, γι ΄αυτό και έχουν προσπαθήσει τα τελευταία χρόνια με αργά και σταθερά βήματα να την στηρίξουν.

Πως; Μα φυσικά χαρίζοντάς της την ψήφο της εμπιστοσύνης τους και της προτίμησής τους. Κάπως έτσι εδώ και περίπου τρία χρόνια το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις μέσα από τα ψυχαγωγικά πρότζεκτ στα οποία έχει επενδύσει το κανάλι του Φαλήρου.

Φέτος, την βλέπουμε πια σε ρόλο… “κεντρικιάς” στο “My style rocks”. ‘Ενας ρόλος ο οποίος ,όμως, όπου να ΄ναι ολοκληρώνεται, γιατί μαζί με αυτόν ολοκληρώνεται και η πορεία της εκπομπής στους δέκτες μας.

Και αν ανησυχείς λατρεμένη, πρέπει να σου πω, πως επόμενη τηλεοπτική μέρα για την Ευαγγελία στο ΣΚΑΙ υπάρχει, με την φημολογία της εποχής να οργιάζει και να την θέλει να αναλαμβάνει την παρουσίαση του “Survivor Πανόραμα”, το οποίο από τον Φλεβάρη επανέρχεται στους δέκτες μας, μαζί με το “Survivor 2”.

Μάλιστα, η ίδια βγήκε σε τηλεφωνική γραμμή στην εκπομπή “‘Ολα Καλά” και έδωσε την δική της απάντηση για το αν θα είναι όντως η νέα οικοδέσποινα της εν ΄λόγω εκπομπής. Τι ακριβώς είπε;

“…Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό που με ρωτάτε. Πραγματικά πρώτη φορά το ακούω αυτό, δεν ξέρω να σου πω κάτι αλήθεια. Εγώ προς το παρόν κάνω το “My style rocks”, τι θα γίνει στο μέλλον, δεν γνωρίζω…”
Και εγώ από την άλλη μεριά έχω να πω στην Ευαγγελία, – και κάτι ξέρω -, ότι καμιά φορά ο ενδιαφερόμενος το μαθαίνει τελευταίος…

Read More

And More