Ευαγγελία Αραβανή: Διασκέδασε με την κούκλα αδερφή της στον Νίκο Οικονομόπουλο [pics]

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρότερη αδερφή της. Δεν είναι λίγες οι φορές που τις βλέπουμε να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες από πράγματα που κάνουν μαζί ενώ τις έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός και σε βραδινές εξορμήσεις τους. Η Μαρία είναι η μελαχρινή εκδοχή της παρουσιάστριας του Dancing. Το ίδιο όμορφη και με το ίδιο λαμπερό χαμόγελο!

Το TLIFE τις συνάντησε να διασκεδάζουν στο Κέντρο Αθηνών με το πρόγραμμα του Νίκου Οικονομόπουλου και των Onirama. Οι δυο τους έχουν βρεθεί πολλές φορές στο αγαπημένο νυχτερινό στέκι για να στηρίξουν τον σύντροφο της Ευαγγελίας. Δεν θα μπορούσαν να λείπουν κι από το closing party του σχήματος που μέτρησε 7 μήνες επιτυχίας.

Η Ευαγγελία Αραβανή δεν παρέλειψε να μοιραστεί στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο instagram δείχνοντας πόσο περήφανη είναι για τον σύντροφό της αλλά και πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του. Η σχέση τους μετρά ήδη αρκετούς μήνες και φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

“Είμαι σε μία πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου και ευγνώμων για όσα μου συμβαίνουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Βρίσκομαι σε μια σχέση που με κάνει ευτυχισμένη, επιβεβαίωσε η ίδια μιλώντας στο ένθετο Page της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Read More

And More