Ευαγγελία Αραβανή: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον αγαπημένο της!

Περισσότερο από έναν χρόνο μετρά η σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή με τον αγαπημένο της, τον γοητευτικό επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη. Διάστημα αρκετό για να καταλάβουν πως ταιριάζουν και πως μπορούν να μοιραστούν την καθημερινότητά τους. Έτσι, η πανέμορφη παρουσιάστρια, έπειτα από μια περίοδο σκέψης, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση του συντρόφου της για συγκατοίκηση και αποφάσισε να μείνει κάτω από την ίδια στέγη με τον αγαπημένο της, κάνοντας ένα αρκετά μεγάλο βήμα στη σχέση τους, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της Real Life.

Η Ευαγγελία Αραβανή του έδειξε έτσι ότι τον εμπιστεύεται, καθώς, ύστερα από το τέλος της προηγούμενης μεγάλης σχέσης της με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ήταν πιο δύσκολο να ληφθεί η απόφαση για ένα παρόμοιο βήμα. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αλλάξει στάση και στα social media και δεν ανεβάζει κανένα στιγμιότυπο από την προσωπική της ζωή με τον Σπύρο. Προτιμά να κρατά την ιδιωτική της ζωή μόνο για την ίδια και τον σύντροφό της, προκειμένου να μη δίνει λαβές για σχόλια και δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον της, μετά τον χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα, τον Απρίλιο του 2018, ωρίμασε απότομα και κλείστηκε αρκετά στον εαυτό της, κάνοντας έτσι και έναν απολογισμό. Αποφάσισε να μη κάνει εκπτώσεις στη ζωή της και διεκδικεί αυτό που πραγματικά θέλει. Μάλιστα, ο 39χρονος επιχειρηματίας έχει αποκτήσει με την εν διαστάσει σύζυγό του τρία παιδιά, με τα οποία η Ευαγγελία ακούγεται ότι έχει αναπτύξει πολύ καλή σχέση.

Read More

And More