Ευαγγελία Αραβανή: “Εμπιστεύτηκα εύκολα λάθος ανθρώπους!”

“Είναι ένα φαντασμαγορικό show με πολλές ανατροπές και ωραία ατμόσφαιρα. Παρόλο που υπάρχει πολύ άγχος είμαι ενθουσιασμένη που συμμετέχω σε αυτό”, αναφέρει η Ευαγγελία Αραβανή μιλώντας στο καλοκαιρινό τεύχος του Glow για το X Factor. Η γνωστή παρουσιάστρια που ξεχώρισε στα backstage του show έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις… και όχι άδικα!

Μιλώντας για τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο συνεργάστηκε για πρώτη φορά φέτος, αναφέρει: “Τώρα που βρεθήκαμε τηλεοπτικά με έχει εντυπωσιάσει η στάση του, κυρίως απέναντι στα παιδιά, αλλά και σε όλους. Ενώ, είναι σταρ και θα μπορούσε να είναι διαφορετικός, είναι προσιτός και αληθινός και πρόθυμος να δώσει συμβουλές σε όλους”.

Πολλοί έχουν μιλήσει για τη φυσική ομορφιά και το στυλ της, η ίδια τι πιστεύει; “Δεν είμαι σίγουρη ότι η ομορφιά μπορεί να σώσει τον κόσμο, πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα γίνουν σίγουρα καλύτερα αν όλοι υιοθετήσουμε ένα διαφορετικό τύπο συμπεριφορές, μια άλλη στάση απέναντι στον κόσμο και τη ζωή, σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο”, λέει χαρακτηριστικά.

Ενώ για όσα αγαπά, αλλά και όσα την ενοχλούν, αναφέρει: “Αγαπώ τους ανθρώπους που είναι ειλικρινείς και τις στιγμές που χαλαρώνω στο σπίτι μου. Διδάσκομαι από τα λάθη μου, όπως όταν εμπιστεύτηκα εύκολα λάθος ανθρώπους και… βαριέμαι όσους δεν έχουν όρεξη για ζωή!”

Διάβασε περισσότερα στο Glow που κυκλοφορεί!

Read More

And More