Ευαγγελία Αραβανή: Έτσι περνά την μέρα της η παρουσιάστρια του DWTS 6

Ευαγγελία Αραβανή: Έτσι περνά την μέρα της η παρουσιάστρια του DWTS 6 | tlife.gr

Μετά από κάποιες μέρες ξεκούρασης και όμορφων στιγμών με τ’ αγαπημένα της πρόσωπα, η Ευαγγελία Αραβανή μπήκε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Αφού έκανε ένα ονειρεμένο ταξίδι στις Μαλδίβες μαζί με τον σύντροφό της Νίκο Οικονομόπουλο αλλά και στην Κρήτη, για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα βρέθηκε στο Ηράκλειο στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του καναλιού του Αμαρουσίου και την καμπάνια Κάθε Παιδί Μια Αγκαλιά.

Χθες λοιπόν, είδαμε μέσα από τον λογαριασμό Instagram του ΑΝΤ1, πώς περνά μια ολόκληρη μέρα της, όταν βρίσκεται σε κανονικούς ρυθμούς κι έχοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η μέρα της ξεκίνησε θετικά και οδηγώντας, κάνοντας μια στάση για καλλωπισμό και για μανικιούρ, ώστε να είναι έτοιμη για σήμερα το βράδυ.

Στη συνέχεια έφαγε μια πλούσια και χορταστική σαλάτα, όπως συνηθίζει καθημερινά και κάπως έτσι μάθαμε και τα μυστικά της διατροφής της. Στη συνέχεια έκανε fitting για τη σημερινή βραδιά, φορώντας κάτι λευκό, ενώ μας έδειξε και πώςδιατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της.

Δες βίντεο και φωτογραφίες από τη χθεσινή ημέρα της

https://www.instagram.com/p/BhdvtFzDEI6/

https://www.instagram.com/p/Bhd7KCRjsGz/

https://www.instagram.com/p/BheOeABDTIR/

READ more