Ευαγγελία Αραβανή: Full in love με τον Νίκο Οικονομόπουλο! Απόλαυσε τον αγαπημένο της στο φινάλε του στην Αθήνα [pics]

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου στο Κέντρο Αθηνών ολοκληρώθηκαν και ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι έτοιμος να ανέβει στην Θεσσαλονίκη και να ξεσηκώσει και το κοινό της συμπρωτεύουσας. Φυσικά από την τελευταία του εμφάνιση δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του, Ευαγγελία Αραβανή. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια βρίσκεται πάντα στο πλευρό του δημοφιλή καλλιτέχνη και τον απολαμβάνει από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού μαγαζιού.

Έτσι για ακόμη μια φορά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την παρουσιάστρια να διασκεδάζει με τις επιτυχίες του αγαπημένου της. Η Ευαγγελία Αραβανή βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου μαζί με την αδερφή της Μαρία στην τελευταία εμφάνιση του Νίκου Οικονομόπουλου στην Αθήνα και δεν σταμάτησε να σιγοτραγουδά τα αγαπημένα της τραγούδια.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος μπορεί να πέρασαν μια μικρή κρίση στη σχέση τους, αλλά παραμένουν full in love! Μάλιστα, πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν την όμορφη παρουσιάστρια και τον δημοφιλή καλλιτέχνη να έχουν αρραβωνιαστεί και να ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Βέβαια, μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τα εν λόγω δημοσιεύματα. Ο χρόνος, λοιπόν, θα δείξει τι πραγματικά συνέβη και αν πρόκειται να παντρευτούν ή όχι! Μέχρι τότε απολαμβάνουν τον έρωτά τους και επιθυμούν να τροφοδοτούν τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τα επαγγελματικά τους θέματα.

Στο τέλος της βραδιάς, το ζευγάρι πόζαρε με καλούς τους φίλους στο καμαρίνι του Νίκου. Ο καλλιτέχνης κρατούσε γλυκά την αγαπημένη του από τη μέση, δείχνοντας πως οι δύσκολες στιγμές ανήκουν οριστικά πλέον στο παρελθόν.

Read More

And More