Ευαγγελία Αραβανή: Με ποια τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι ο νυν σύντροφός της, Σπύρος Λάζαρης;

Μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο, η Ευαγγελία Αραβανή νιώθει ξανά την καρδιά της να… χτυπά δυνατά. Η παρουσιάστρια τον τελευταίο μήνα δεν έχει μάτια παρά μόνο για έναν νεαρό, γοητευτικό επιχειρηματία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο άντρας που μπήκε στη ζωή της ονομάζεται Σπύρος Λάζαρης. Οι δυο τους περνούν μεγάλο μέρος του καλοκαιριού στον Πόρο, αφού εκεί βρίσκεται ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στον Σπύρο. Η Ευαγγελία διέμεινε στο ξενοδοχείο υπό άκρα μυστικότητα, αφού δεν θέλησε να κοινοποιήσει την τοποθεσία όπου βρισκόταν σε καμία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media.

Ο 39χρονος επιχειρηματίας είναι χαμηλών τόνων και δεν επιδιώκει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ακόμα μια φορά στο παρελθόν είχε απασχολήσει τα Μέσα με την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα με τη σχέση που διατηρούμε με γνωστή τραγουδίστρια. Συγκεκριμένα, πριν από περίπου 4 χρόνια, ο Σπύρος Λάζαρης ήταν ζευγάρι με την Στέλλα Καλλή.

«Με τον Σπύρο είναι μαζί και περνούν καλά. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως εκείνη στηρίζει τη επιχείρηση του συντρόφου της μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο instagram και το twitter, κάτι που δε συνήθιζε να κάνει στο παρελθόν. Οι δυο τους δεν κρύβονται ιδιαίτερα, καθώς συχνά-πυκνά επισκέπτονται hot στέκια, με πιο αγαπημένο τους το Acro, όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ αρκετά βράδια το αυτοκίνητο του Σπύρου είναι παρκαρισμένο έξω από το σπίτι της αγαπημένης του, στη Γλυφάδα. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η Στέλλα πρόσφατα γνώρισε και το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του επιχειρηματία, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος», είχε αποκαλύψει τότε στο περιοδικό HELLO! άνθρωπος από το περιβάλλον τους.

Η Στέλλα και ο Σπύρος χώρισαν αθόρυβα, όπως ήταν και η σχέση τους. Πλέον ο καθένας έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή του.

Read More

And More