Ευαγγελία Αραβανή – Νίκος Οικονομόπουλος: Ρομαντικό δείπνο για δύο σε ιταλικό εστιατόριο! [pics]

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους κανένας από τους δύο να μην μίλαγε για το τι συμβαίνει μεταξύ τους και σπάνια να τους βλέπαμε μαζί, όμως πλέον αυτό έχει αλλάξει, αφού ζουν κάθε στιγμή του έρωτά τους.

Τόσο η Ευαγγελία και όσο και ο Νίκος φαίνεται πως διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους, καθώς και η επαγγελματική τους ζωή αλλά και η προσωπική, πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Φαίνεται πως ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα είχε ονειρευτεί, με πολλούς να υποστηρίζουν, ότι η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν θα αργήσει να έρθει. Η οικοδέσποινα του “Project Ruaway” λάμπει από ευτυχία και πλέον δεν φοβάται να δηλώσει δημόσια το πόσο θαυμάζει τον αγαπημένο της.

Από την άλλη, ο επιτυχημένος τραγουδιστής προτιμά να μιλά μόνο για την δουλειά του, καθώς η προσωπική του ζωή αφορά μόνο εκείνον και την οικογένειά του. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι αυτή η σχέση τον γεμίζει και τον κάνει ευτυχισμένο. Ο Νίκος φέτος εμφανίζεται ξανά στο “Κέντρο Αθηνών” και η Ευαγγελία σπάνια να λείπει από το πλευρό του. Τον απολαμβάνει να τραγουδά ενώ εκείνος δεν σταματά να την κοιτάει και να της αφιερώνει τα αγαπημένα της τραγούδια.

Πριν λίγες μέρες, η παρουσιάστρια του Open Tv γιόρτασε τα 33 γενέθλιά της με ένα μεγάλο πάρτι σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων. Η Ευαγγελία κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνισή της, ενώ από το πλευρό της δεν θα γινόταν να λείπει ο σύντροφό της και οι φίλοι της. Όλοι μαζί έζησαν μοναδικές στιγμές, δίνοντας τις καλύτερες ευχές στην Ευαγγελία. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το ζευγάρι κατά την έξοδό του από το μαγαζί.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More