Αραβανή-Οικονομόπουλος: Τα σχέδια γάμου και το εντυπωσιακό δώρο της παρουσιάστριας στον τραγουδιστή!

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή και τον Νίκο Οικονομόπουλου, η σχέση των οποίων μετρά περίπου ένα χρόνο. Το όμορφο ζευγάρι μπορεί να αποφεύγει τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, καθώς προτιμά να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως και οι δύο λάμπουν από ευτυχία.

Η Ευαγγελία στις συνεντεύξεις της μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον αγαπημένο της, ενώ εκείνος δεν σταματάει να την φροντίζει. Το ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του άρχισε να συγκατοικεί στο σπίτι του τραγουδιστή στα νότια προάστια, γεγονός που τους έδεσε περισσότερο. Πριν λίγες μέρες, ο Νίκος είχε την ονομαστική του γιορτή και η παρουσιάστρια του Open Tv του χάρισε ένα εντυπωσιακό ρολόι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Real” το ζευγάρι σκέφτεται σοβαρά μέσα στο 2019 να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ζουν έναν θυελλώδη έρωτα και ο γάμος τους θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο το όμορφο παραμύθι που ζουν. Ο ένας δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του άλλου και όλοι μιλάνε για μια σχέση που ήρθε για να μείνει.

Αυτή την περίοδο, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο είναι αυξημένες, καθώς από τη μία η Ευαγγελία έχει τα γυρίσματα του “Project Runaway” ενώ ο Νίκος τις επιτυχημένες εμφανίσεις στο “Κέντρο Αθηνών”, όπου και εμφανίζεται τα τελευταία χρόνια. Συνεπώς, οι αποδράσεις εκτός Ελλάδας δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν και έτσι το ζευγάρι θα περάσει οικογενειακά τις γιορτές στη χώρα μας.

 

Read More

And More