Ευαγγελία Αραβανή: Πάντα στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου! [pics]

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος έκλεισαν έναν χρόνο σχέσης και βρίσκονται στα καλύτερά τους! Η όμορφη παρουσιάστρια βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του συντρόφου της, ενώ ο δημοφιλής τραγουδιστής στηρίζει την αγαπημένη του σε κάθε νέο επαγγελματικό βήμα της. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση του και τους τελευταίους μήνες συγκατοικεί στο ίδιο σπίτι, έχοντας φτιάξει τη δική του ερωτική φωλιά.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά τους, η Ευαγγελία Αραβανή παρουσιάζει το reality μόδας Project Runway – ένα πρόγραμμα ραμμένο και κομμένο για εκείνη – ενώ ο Νίκος Οικονομόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Κέντρο Αθηνών, το οποίο κάθε Παρασκευή και Σάββατο κατακλύζεται από κόσμο που πηγαίνει να τον απολαύσει. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν χάνει καμία εμφάνιση του αγαπημένου της και κάθε βράδυ βρίσκεται στο πλευρό του και τον καμαρώνει από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού μαγαζιού.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ευαγγελία βρέθηκε για ακόμη μια φορά στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με τις φίλες της, ανάμεσα στις οποίες ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα, η Τζένη Τζιβεριώτη και η Κέλλυ Κελεκίδου. Οι τέσσερις γυναίκες δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν με τις μεγάλες επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη και να απολαμβάνουν τη κάθε στιγμή της βραδινής τους εξόδου.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More