Ευαγγελία Αραβανή: Σόλο δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο! [pics]

Μπορεί να έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, αλλά δυστυχώς όλα τα όμορφα κάποτε τελειώνουν… Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους μετά από ενάμισι χρόνο κοινής πορείας, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν και οι δύο για να ξεπεράσουν τη σοβαρή κρίση. Φαίνεται πως η γνωστή παρουσιάστρια επιθυμούσε να κάνουν το επόμενο βήμα, κάτι για το οποίο, ο Νίκος δεν ένιωθε έτοιμος. Η προβολή που είχε πάρει το ειδύλλιο τους ήταν κάτι που τον προβλημάτισε, αφού δεν θέλει να απασχολεί την δημοσιότητα με τα προσωπικά του. Αυτό ήταν και το αγκάθι που δημιούργησε τριβή ανάμεσα τους.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μετά την επιτυχημένη του πορεία στη νυχτερινή Αθήνα, ξεκίνησε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ξεσηκώνει το κοινό με τις τεράστιες επιτυχίες του. Από την άλλη, η Ευαγγελία Αραβανή έχει αφιερωθεί πλήρως στον εαυτό της και στα αγαπημένα της πρόσωπα! Η όμορφη παρουσιάστρια δεν σταματά τις βόλτες με τις κολλητές της αλλά και τις προπονήσεις της και σχεδόν καθημερινά πηγαίνει για pilates.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Ευαγγελία Αραβανή για πρώτη φορά μετά την είδηση του χωρισμού της με τον δημοφιλή καλλιτέχνη. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στ opening party του Superdry στην Γλυφάδα για να δει καλούς της φίλους αλλά και να ψωνίσει καλοκαιρινά ρούχα της νέας συλλογής του μαγαζιού.

Δες φωτογραφίες:

Η Ευαγγελία Αραβανή έκλεψε τις εντυπώσεις με το casual look της, φορώντας ένα skinny jean, λευκό τοπ και λευκά αθλητικά!

 

Με τον Χάρη Σιανίδη

Μαρίλη Γεραβέλη-Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου-Σπύρος Μανάκος-Elizabeth Malafeeva-Τάμτα Μαστοράκη-Στέλλα Γιαμπουρά

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More