Ευαγγελία Αραβανή – Σπύρος Λάζαρης: Δύο χρόνια μαζί, μακριά από τα φώτα – Ο διακριτικός έρωτάς τους

Ευαγγελία Αραβανή και Σπύρος Λάζαρης κλείνουν δύο χρόνια σε σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στη Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, αυτήν την περίοδο το ζευγάρι βρίσκεται στον Πόρο όπου απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές κάνοντας τις βουτιές τους. Οι δυο τους, μάλιστα, μένουν σε πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο ανήκει στον επιχειρηματία.

Ευαγγελία Αραβανή και Σπύρος Λάζαρης είναι μαζί από το 2019 και έχουν κάνει πολύ μετρημένες εμφανίσεις, καθώς δεν θέλουν να προκαλούν τα φλας των φωτογράφων.  Από την πρώτη κιόλας περίοδο της γνωριμίας τους, και αφού η πρώην Σταρ Ελλάς ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της με το My Style Rocks, ταξίδευαν πολύ συχνά στον Πότο, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες.

Όσο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, βρίσκονταν και πάλι στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με μεγάλη παρέα. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιάγκας, που είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλος με τον επιχειρηματία.

Η Ευαγγελία Αραβανή με τη Δανάη Παππά σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της τον Σεπτέμβριο του 2021

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης, έπειτα από δύο χρόνια κοινής ζωής, μένουν κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια, όπου κι εκεί κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Η σχέση τους έδειξε πως αντέχει στα δύσκολα, αφού στην καραντίνα ήρθαν ακόμη πιο κοντά και, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, κατάφεραν να τις ξεπεράσουν και να συνειδητοποιήσουν πως ο ένας δεν μπορεί μακριά από τον άλλον.

Η παρουσιάστρια και ο 39χρονος αγαπημένος της είναι πολύ ερωτευμένοι και παρόλο που αρκετοί αναρωτιούνται πότε θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, εκείνοι φαίνεται να μην αγχώνονται γι αυτό. Άλλωστε, όπως «μυστικά» ξεκίνησαν τον δεσμό τους, έτσι αθόρυβα θα προχωρήσουν όταν το αποφασίσουν, όπως μετέφεραν στην εφημερίδα άνθρωποι από το στενό περιβάλλον τους.

Read More

And More