Ευαγγελία Αραβανή – Σπύρος Λάζαρης: Έτσι περνούν το καλοκαίρι τους στον Πόρο

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης ζουν έναν δυνατό έρωτα, που κάθε χρόνο μοιάζει να ωριμάζει σαν καλό κρασί.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Αλεξάνδρα Αντωνίου στη Real Life, για ακόμη ένα καλοκαίρι βρίσκονται στον αγαπημένο τους Πόρο, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους ήρεμα, μακριά από τα κοσμικά στέκια. Είναι το τρίτο καλοκαίρι που η Ευαγγελία Αραβανή ακολουθεί τον σύντροφό της στο νησί του Σαρωνικού, όπου ο επιχειρηματίας διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή ακούστηκε έντονα ως παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Μέχρι, όμως, να ξεκαθαρίσει το τοπίο, η παρουσιάστρια μαζί με τον αγαπημένο της θα συνεχίζει να υποδέχεται φίλους της στον Πόρο. Πρόσφατα, ο Γιώργος Γιαννιάς και η Ελευθερία Παντελιδάκη μαζί με τα παιδιά τους πέρασαν στιγμές χαλάρωσης…

Τις επόμενες ημέρες, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Ευαγγελία Αραβανή δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και στη γενέτειρά της, τη Λευκάδα.

Μετά από 3,5 χρόνια σχέσης, τόσο η Ευαγγελία Αραβανή, όσο και ο Σπύρος Λάζαρης κρατούν απόσταση ασφαλείας από τα φώτα της δημοσιότητας και λεπτομέρειες του δεσμού τους γνωρίζουν μόνο άνθρωποι του στενού τους κύκλου. Για τον λόγο αυτό και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι μετρημένες.

Read More

And More