Ευαγγελία Αραβανή: Τα σχέδια γάμου με τον Νίκο Οικονομόπουλο και οι όμορφες κοινές τους στιγμές

Ευαγγελία Αραβανή: Τα σχέδια γάμου με τον Νίκο Οικονομόπουλο και οι όμορφες κοινές τους στιγμές | tlife.gr

Η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται στην πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο της ζωής της! Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είναι full in love με τον σύντροφό της και γνωστό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ βιώνει την επιτυχία και στην επαγγελματική της ζωή, παρουσιάζοντας τον έκτο κύκλο του Dancing with the Stars. Εκείνη και ο Νίκος απολαμβάνουν τον έρωτά τους και ζούνε το τώρα, χωρίς να έχουν τον γάμο στα άμεσα σχέδιά τους.

Σε πρόσφατη της συνέντευξη στο ένθετο Page της εφημερίδας «Νέα Σελίδα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο, η Ευαγγελία Αραβανή νιώθει έτοιμη να αποκτήσει οικογένεια και να γίνει και εκείνη μητέρα!

Γιατί δεν έχει έρθει μέχρι τώρα ο Νίκος Οικονομόπουλος στο Dancing with the Stars να σας δει;

Δεν έτυχε και δεν έχει συζητηθεί κιόλας, μέχρι στιγμής. Εννοείται να έρθει να τραγουδήσει; Μπορεί να συμβεί και αυτό! Πότε δεν ξέρεις.

Τι κριτική σας έκανε όταν σας είδε;

Ο Νίκος ήταν δίπλα μου από την αρχή. Ξέρει πολύ καλά πόσο αγαπάω αυτό που κάνω και πόσο εκτιμώ την δουλειά μου. Ήταν υποστηρικτικός στο νέο μου βήμα και μου έδωσε κάποιες συμβουλές, τις οποίες θα ήθελα να κρατήσω για μένα.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που μιλάτε δημοσίως για τη σχέση σας. Τι διαφορετικό έχει αυτή η σχέση;

Δεν υπήρχε λόγος να κρυβόμαστε και να μην παραδεχόμαστε κάτι που δεν ισχύει. Είμαι σε μία πάρα πολύ καλή φάση της ζωής μου και ευγνώμων για όσα μου συμβαίνουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Βρίσκομαι σε μια σχέση που με κάνει ευτυχισμένη.

Λένε πολλοί ότι στις διακοπές ένα ζευγάρι ή χωρίζει ή προχωράει στο επόμενο βήμα. Με τον Νίκο το Πάσχα πήγατε στις Μαλδίβες. Τι διαπιστώσατε για τη σχέση σας;

Είναι πολύ φυσικό για ένα ζευγάρι να πάει και διακοπές μαζί. Πήγαμε ένα ταξίδι, ξεκουραστήκαμε, αλλάξαμε εικόνες και επιστρέψαμε. Περάσαμε υπέροχα.

https://www.instagram.com/p/BhMHw82A4lt/?taken-by=evagelia_aravani

Κάνετε σχέδια γάμου;

Προς το παρόν ζούμε τη σχέση μας, μια νέα σχέση που διαμορφώνεται, χτίζεται και εξελίσσεται. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Ζούμε το τώρα.

Έχετε πει πολλές φορές, σε συνεντεύξεις σας πόσο πολύ θα θέλατε να κάνετε οικογένεια και παιδιά. Αν ερχόταν τώρα στην ζωή σας ένα παιδί, θα ήταν καλοδεχούμενο; Νιώθετε έτοιμη να γίνετε μητέρα;

Ναι, εννοείται θα ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά κάποια στιγμή. Δεν μπορώ να σας απαντήσω σε μία τέτοια υποθετική ερώτηση, όπως το πως θα αντιδρούσα αν ερχόταν τώρα στην ζωή μου ένα παιδί. Αυτή η στιγμή είναι πολύ ιδιαίτερη και σημαντική για κάθε γυναίκα. Αν συνέβαινε λοιπόν κάτι τέτοιο στην ζωή μου, θα το συζητούσα με τον σύντροφό μου.

READ more