Ευαγγελία Αραβανή: Ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη αμέσως μετά το DWTS, για τον αγαπημένο της Νίκο Οικονομόπουλο!

Μπορεί η Ευαγγελία Αραβανή να μην κατάφερε να είναι στην πρεμιέρα του αγαπημένου της Νίκου Οικονομόπουλου, στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας του τελικού του Dancing With The Stars 6, αλλά βρέθηκε μια μέρα μετά για να στηρίξει τον καλό της. Η όμορφη παρουσιάστρια, βρισκόταν όσο συχνά μπορούσε και στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε στην Αθήνα. Σειρά τώρα έχουν οι βόλτες στη Θεσσαλονίνη…

Η λαμπερή Ευαγγελία λοιπόν, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο FIX μαζί με τον φίλο της Χάρη Σιανίδη, φορώντας ασπ΄ρομαυρο σύνολο κι έδειχνε πολύ χαρούμενη κι ευδιάθετη. Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Νίκος Οικονομόπουλος αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της εγχώριας showbiz και όχι άδικα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι ένας άκρως γοητευτικός άντρας, ενώ η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είναι όμορφη και δυναμική, με τους δυο τους μαζί να κάνουν τον τέλειο συνδυασμό. Μπορεί τους πρώτους μήνες της σχέσης τους να κρύβονταν από τα φωτογραφικά φλας, αλλά τώρα δεν διστάζουν να δηλώσουν ότι είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Φυσικά, τόσο η Ευαγγελία όσο και ο Νίκος συνεχίζουν να κρατούν τη σχέση τους σε χαμηλούς τόνους, χωρίς ωστόσο να μένουν κλεισμένοι στο σπίτι.

Όταν όμως πρόκειται για τα επαγγελματικά τους βήματα, δεν διστάζουν να βρίσκεται ο ένας στο πλευρό του άλλου και να μη νοιάζονται για τα φλας των φωτογράφων.

Δες φωτογραφίες από τη Θεσσαλονίκη

Με τον Γιάννη Τσακουμάκο

 

 

Read More

And More