Ευαγγελία Συριοπούλου: Διασκέδασε στον Σάκη Ρουβά με τον γοητευτικό σύντροφό της! [pics]

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ζει τον απόλυτο έρωτα και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει! Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς “Έλα στη Θέση μου” διατηρεί εδώ και εννέα χρόνια σχέση με τον γοητευτικό οικονομολόγο, Στράτο Πατσατζή και όσο περνάει ο καιρός δένονται όλο και περισσότερο. Μάλιστα, το ζευγάρι συγκατοικεί από την αρχή της σχέσης του και όπως έχει δηλώσει η ηθοποιός σε συνεντεύξεις της, οι δυο τους ζουν σαν παντρεμένοι!

Η Ευαγγελία και ο Στράτος έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, μιας και η όμορφη ηθοποιός θέλει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μόνο με τη δουλειά της. Οι δυο τους κάνουν σπάνια βραδινές εξόδους ή δημόσιες εμφανίσεις και προτιμούν να περνούν χαλαρά βράδια με φίλους. Πριν μερικές μέρες ωστόσο έκαναν μια εξαίρεση και βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται ο Στέλιος Ρόκκος και ο Σάκης Ρουβάς.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με τους φίλους τους και δεν σταμάτησαν να χορεύουν! Οι δυο τους πέρασαν ένα υπέροχο βράδυ χωρίς να φαίνεται να ενοχλούνται από τους φωτογράφους. Στην παρέα και ο τηλεοπτικός παρτενέρ της Ευαγγελίας στο “Έλα στη Θέση μου” Μαρίνος Κόνσολος!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More