Ευαγγελία Συριοπούλου: Η chic φωτογράφιση της ηθοποιού στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Στο περιοδικό “Celebrity” έδωσε συνέντευξη η Ευαγγελία Συριοπούλου. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha “Έλα στην θέση μου” έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο με το ταλέντο όσο και με την εμφάνιση της. Μάλιστα, εκτός από την τηλεόραση, φέτος θα την δούμε και στον κινηματογράφο, καθώς συμμετέχει στην ταινία “Αιγαίο SOS” που ήδη έχει κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η Ευαγγελία είναι μια πανέμορφη γυναίκα που κλέβει τα βλέμματα όπου εμφανιστεί. Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος και σε καλλιστεία της Ρόδου όπου στέφθηκε “Miss Δωδεκάνησα”. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε δηλώσει συμμετοχή για πλάκα με τις φίλες της αλλά δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη με τέτοια εμφάνιση. Η Ευαγγελία Συριοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και παράλληλα φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Αθήνας με απόλυτα chic εμφάνιση και τράβηξε τα βλέμματα των περαστικών.

“Λίγοι θα πίστευαν όταν ξεκινούσαν τα γυρίσματα της σειράς “Έλα στην θέση μου” ότι θα φτάναμε σήμερα να γράφουμε τα επεισόδια της τρίτης σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια και θέλω να πω δημόσια ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές από την παραγωγή, στους συναδέλφους αλλά και στους τεχνικούς που αγάπησαν αυτήν τη δουλειά και μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεργάζομαι μαζί τους” δήλωσε η Ευαγγελία στο περιοδικό.

Μάλιστα, η Ευαγγελία μίλησε και για την σχέση της με τους άντρες και τι την ελκύει στο αντίθετο φύλο: “Σε όλες μου τις σχέσεις με τους ανθρώπους αναζητώ την αλήθεια και την ηρεμία. Άλλωστε στα απλά πράγματα κρύβεται η ευτυχία. Σε έναν άντρα με έλκει το χιούμορ, η οξυδέρκεια και η δικαιοσύνη. Με απωθούν πλήρως οι ανάγωγοι άνθρωποι”.

Η ταλαντούχα ηθοποιός με chic ντύσιμο πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και μαγνήτισε τα βλέμματα.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό “Celebrity” που κυκλοφορεί!

Read More

And More