Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής: Όλα όσα έγιναν στη γαμήλια δεξίωση – Φωτογραφίες και βίντεο

Λίγο πριν την έναρξη του φθινοπώρου, η Ευαγγελία Συριοπούλου και Στράτος Πατσατζής αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μετά από 13 χρόνια σχέσης.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο εκλεκτός της καρδιάς της, γνωστός οικονομολόγος, παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο σε έναν παραμυθένιο Πύργο λίγο έξω από την Αθήνα παρουσία της οικογένειάς τους και των στενών φίλων τους. 

Κουμπάροι στον γάμο τους ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος. Να σου θυμίσουμε πως το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος του.

Μετά τον γάμο ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι όπου η Ευαγγελία Συριοπούλου και ο Στράτος Πατσατζής υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους για ένα πάρτι μέχρι το πρωί. Τα social media πλημμύρισαν από βίντεο και φωτογραφίες από τις ευτυχισμένες στιγμές του νεόνυμφου ζεύγους.

 

 

 

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φυσικά οι συνάδελφοι της ηθοποιού από τη σειρά «Έλα στη Θέση μου» όπως η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μαρίνος Κόνσολος, η Πένυ Αγοραστού κ.α. Όλοι μαζί γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και χόρεψαν με τη ψυχή τους, κάνοντας ένα μικρό reunion μετά από καιρό.

 

 

Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής: Μια υπέροχη σχέση που επισφραγίστηκε με τον ερχομό του γιου τους

 

Η ηθοποιός και σύζυγός της, ο οποίος είναι οικονομολόγος, μετρούν 13 χρόνια κοινής πορείας και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Στις 31 Οκτωβρίου 2021, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική ζωή της σε χαμηλούς τόνους. Ωστόσο όταν έμεινε έγκυος η χαρά της ήταν απερίγραπτη έτσι το μοιράστηκε με τους θαυμαστές της.

«Αυτό που νιώθουμε με τον άντρα μου ο ένας για τον άλλο δεν άλλαξε με τον ερχομό του γιου μας. Αυτά τα 12 χρόνια κοινής πορείας μας χάρισε αυτό το πλάσμα, μας ανανέωσε. Ήμασταν έτοιμοι, το θέλαμε» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός στην εκπομπή Happy Day.

«Η γέννηση του παιδιού μας τα άλλαξε όλα προς το καλύτερο. Αυτό το παιδί ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί. Αλλάζει το πρόγραμμα του ζευγαριού αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που μας επηρέασε. Αυτό το πλάσμα είναι το ωραιότερο δώρο τη ζωή μας, είναι καταπληκτικός» έχει εξομολογηθεί επίσης η ίδια στην Ελένη Μενεγάκη.

Read More

And More