Ευαγγελία Συριοπούλου – Στράτος Πατσατζής: Παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της έζησε το απόγευμα της Τρίτης 5/9 η Ευαγγελία Συριοπούλου, καθώς παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον σύντροφό της, οικονομολόγο Στράτο Πατσατζή.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 12 χρόνια και πριν δύο χρόνια ήρθε στη ζωή ο γιος του, ο οποίος επισφράγισε τον έρωτά τους. Όπως θα δεις στο βίντεο που μοιράστηκε ο ηθοποιός Μάνος Ιωάννου κουμπάροι είναι η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στα Καλύβια της Αττικής και η Ευαγγελία Συριοπούλου με τον Στράτο της αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία των αγαπημένων τους ανθρώπων. Μάλιστα αμέσως μετά την τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση του γιου τους, Νικόλα.

 

Καλεσμένοι φυσικά στον γάμο της Ευαγγελίας Συριοπούλου ήταν το καστ από τη σειρά «Έλα στη Θέση μου» αλλά και τον «Παράδεισο των Κυριών» που πρωταγωνιστεί φέτος για δεύτερη σεζόν.

 

«Είναι κούκλος, πολύ καλό παιδί, έξυπνος. Έχει όλα τα καλά του Θεού. Ο σύντροφός μου χαίρεται όταν μου κάνουν κοπλιμέντα. Δεν υπήρξε ποτέ ζήλια μεταξύ μας. Είναι πολύ ισορροπημένα τα πράγματα. Είμαστε πολύ καλά. Νιώθω πολύ ευτυχισμένη. Η ζωή μας είναι ισορροπημένη. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο και ξέρεις γιατί είσαι μαζί του, όλα τα άλλα είναι πολύ μικρά.

Ο Στράτος δε ζηλεύει στις ερωτικές σκηνές στο σήριαλ. Μπορεί μάλιστα να μου έλεγε, εδώ δεν ήσουν καλή. Δεν έχω κοιτάξει το κινητό του ποτέ. Αλλά έχω ρωτήσει ποιος είναι;», είχε εξομολογηθεί η γνωστή ηθοποιός για τον άντρα της ζωής της.

Read More

And More