Ευδοκία Ρουμελιώτη: H τούρτα-έκπληξη από τον γιο της για τα 44α γενέθλιά της – Φωτογραφία

Μια ιδιαίτερα ημέρα ήταν η Τρίτη 2/8 για την Ευδοκία Ρουμελιώτη, καθώς είχε τα γενέθλιά της.

Η γνωστή ηθοποιός, όπως ήταν αναμενόμενο δέχτηκε αμέτρητες ευχές τόσο από αγαπημένα της πρόσωπα όσο και από τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίο της ευχήθηκαν μέσα από τα social media.

Με μία μικρή γιορτή που οργάνωσε ο σύζυγός της Νικηφόρος Χαραγκιώνης, η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη γιόρτασε τα 44αγενέθλια της, χωρίς να την προβληματίζει καθόλου ο χρόνος που περνά. 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη θέλησε να μοιραστή αυτή την χαρούμενη στιγμή μαζί με τους ακόλουθούς της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει κρατώντας την τούρτα της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της και τους φίλους της.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική τούρτα που έσβησε η ηθοποιός, καθώς και ο γιος της, Δημήτρης είχε ετοιμάσει τη δική του τούρτα για την μαμά του, με την Ευδοκία Ρουμελιώτη να ποστάρει ακόμη ένα τρυφερό στιγμιότυπο, αγκαλιά με τους δύο άντρες της ζωής της.

«Και το πάρτι συνεχίζεται …είναι πολλά τα χρόνια , με αυτοσχέδια τούρτα από τα χεράκια του γιου μου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evdokia Roumelioti (@evdokia.roumelioti)

Read More

And More