Ευδοκία Ρουμελιώτη: Αναπολεί τις ανέμελες εκδρομές μαζί με την οικογένειά της [pic]

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έχει ανησυχήσει πολύ με την τάχιστη εξάπλωση του κορονοϊού σε όλο τον πλανήτη και έτσι εδώ και μέρες βρίσκεται μέσα στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, και τον γιο τους. Η γνωστή ηθοποιός λατρεύει την οικογένειά της και αδημονεί για τη στιγμή που θα τελειώσει αυτή η ιστορία και όλοι μαζί θα μπορέσουν να βγουν ξανά έξω και να απολαύσουν τις ανέμελες βόλτες τους.

Το ζευγάρι μπορεί να έχει αποκτήσει μαζί έναν γιο, όμως ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχει ακόμα δύο αγόρια από τον προηγούμενο γάμο του, τα οποία φυσικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη λατρεύει. Πριν μερικές ώρες, η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία αναπολώντας την εκδρομή που είχαν κάνει πριν από ένα χρόνο στο γραφικό Πήλιο.

“Καλό μήνα !!!!!!!Πριν ένα χρόνο…Πόσο διαφορετικά ήταν όλα τότε… Πόσο όμορφα και πόσο σίγουρα!Αν ήξερα, αν ξέραμε αυτή την βόλτα μας ,αυτή την υπέροχη βόλτα στο πανέμορφο Πήλιο μας θα την εκτιμούσα δέκα φορές πιο πολύ!!!!!!Όλα θα πάνε καλά είμαι σίγουρη αρκεί όλοι μας να βγούμε και λίγο διαφορετικοί από όλο αυτό…”, ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Σύσσωμη η οικογένεια!

Read More

And More