Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Εάν μου ζητούσε συγγνώμη, θα τη δεχόμουν»

Μία συνέντευξη – κατάθεση ψυχής έδωσε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη.

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την επιθυμία της για μια κόρη,  για την περιπέτεια με τον κορονοϊό αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη και τη σημασία της συγγνώμης.

«Πέρασα κορονοϊό και φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί το πέρασε και ο αδερφός μου στο νοσοκομείο. Ήταν ένα βήμα πριν διασωληνωθεί. Εμένα μου άφησε μια «ωραία» περικαρδίτιδα. Παίρνω ακόμη αντιβίωση για να φύγει το υγρό από την καρδιά», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Σχετικά με τον ρόλο της ως μητέρα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη δήλωσε: «Δεν θα τελειώσω ποτέ με το θέμα της μητρότητας. Μακάρι να μπορούσα να κάνω παιδιά μέχρι τα 80 μου. Ήθελα παιδιά από τα 20 αλλά έκανα στα 37 μου γιατί τότε γνώρισε τον άντρα της ζωής μου και μου το έβγαλε αυτό ως επιθυμία ο Νικηφόρος. Μπορούσα να τον τσεκάρω ως μπαμπά, καθώς είχε ήδη δύο γιους και ήταν πολύ τρυφερός. Ενώ εγώ θέλω πάρα πολύ κι άλλο παιδί, ο Νικηφόρος δεν θέλει γιατί θεωρεί πως στα 50 του έχει μεγαλώσει και λέει ότι δεν γίνεται»

«Στεναχωρήθηκα βαθιά με την προσπάθεια υιοθεσίας ενός παιδιού, του Μάριου, ο οποίος έμεινε μαζί μας 3,5 χρόνια, που δεν θα το επιχειρήσω ξανά. Τον Μάριο δεν τον βλέπουμε, δεν έχουμε επαφή. Θα ήταν επώδυνο και για εμάς και για εκείνον. Έχουμε τρεις γιους και εγώ θα ήθελα σαν τρελή και ένα κοριτσάκι», εξομολογήθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Αναφορικά με τον Γιώργο Κιμούλη ξεκαθάρισε ότι δεν της έχει κάνει αγωγή, αλλά όταν διάβασε για τις αγωγές του «το διάβασα και δεύτερη και τρίτη φορά για να καταλάβω ότι διαβάζω σωστά».

«Μίλησα με τους συναδέλφους μου και τους είπα πως οτιδήποτε χρειαστούν θα είμαι κοντά τους. Λυπάμαι που τα πράγματα έφτασαν σε αυτό το σημείο και νομίζω ότι το «συγγνώμη» είναι πολύ μεγάλη και σημαντική λέξη. Εάν ο Γιώργος Κιμούλης ζητούσε συγγνώμη από εμένα προσωπικά θα τη δεχόμουν και θα πήγαινα παρακάτω.

Μιλάμε για συγγνώμη όσον αφορά τον κύριο Κιμούλη γιατί για άλλους συναδέλφους που βρίσκονται στη φυλακή και τη δικαιοσύνη είναι άλλες πράξεις. Αν χρειαστεί θα στηρίξω τους συναδέλφους μου στη δικαστήριο, εάν προλάβω και δεν μηνυθώ και εγώ, οπότε θα χρειαστεί να με στηρίξουν και εμένα», κατέληξε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Read More

And More