Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Πριν δυο χρόνια η Ευδοκία Ρουμελιώτη έφερε στον κόσμο τον πρώτο της γιο, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Ο μικρός Βασίλης – Δημήτρης έγινε η προτεραιότητά της και την γέμισε χαμόγελα χαράς. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα είχαν μπει στη ζωή της δυο ακόμη αγόρια. Ο λόγος για τους δυο γιους του συζύγου της από τον πρώτο γάμο του. Η ηθοποιός απολαμβάνει την οικογενειακή της ευτυχία και έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους στη ζωή της. Για αυτό και την βλέπουμε σπάνια σε κοσμικές εμφανίσεις ή εξόδους.

Από τη νέα σεζόν θα την βλέπουμε με νέο look στα μαλλιά τηςαφού φρόντισε να επισκεφτεί τον καλό της φίλο και beauty expert Πάνο Καλλίτση. Ο ίδιος μοιράστηκε μία φωτογραφία τους στον λογαριασμό του στο instagram όπου μας αποκαλύπτει ότι άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της Ευδοκίας Ρουμελιώτη. Κάτι που της πάει πολύ και το χαίρεται και εκείνη αν κρίνουμε από το χαμόγελό της!

Smiling is one of our unique treatments @eudokia.roumeliwti #happy#newcut #newcolour#caramelized #welovewomen #friends #unique#actress #kokkinonyfiko #waves#ilovemyjob #pure

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kallitsis (@panoskallitsis) στις

Read More

And More