Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η επιθυμία για ένα δεύτερο παιδί: “Δυστυχώς δεν έρχεται”

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα για τον σύζυγό της και την όμορφη σχέση που καταφέρνουν να διατηρούν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τη σχέση που έχει με τα παιδιά του. «Τον σύζυγό μου τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για μένα η γνώμη του. Με ξέρει καλά και τον ενδιαφέρει μόνο το καλό μου. Όταν βρίσκεται με έναν άνθρωπο που είχε από πριν δική του οικογένεια, αν αγαπάς αυτόν αγαπάς και τα παιδιά του. Ήταν πολύ εύκολο να τα θεωρήσω παιδιά μου γιατί ήταν κομμάτι του ανθρώπου μου» ανέφερε η ίδια.

Όσον αφορά στον ερχομό του παιδιού της η Ευδοκία Ρουμελιώτη σχολίασε: «Με άλλαξε πολύ ο ερχομός του παιδιού μου. Είμαι μια γυναίκα που έκανα το παιδί πολύ συνειδητά και πολύ συνειδητά είμαι από πάνω του. Με άλλαξε πάρα πολύ. Ξαφνικά έπαψα να έχω ελεύθερο χρόνο για μένα, έπαιξε ρόλο στις επιλογές μου. Άφησε κάποια πράγματα πίσω για να είμαι μαζί του, αλλά δεν είναι κάτι που μετανιώνω. Είμαι πολύ αυστηρή μαμά. Ο άνδρας μου πολλές φορές με λέει γερμανίδα. Είμαι πολύ αγχωμένη μαμά και προσπαθώ να γίνονται όλα με ένα πράγμα και να έχει μια σταθερότητα. Θέλω πολύ να κάνω και ένα άλλο παιδάκι. Δυστυχώς δεν έρχεται».

Όσο για το κίνημα #metoo η Ευδοκία Ρουμελιώτη που ήταν και από τις πρώτες που μίλησαν ανέφερε: “Τότε που έφυγα εγώ από την συγκεκριμένη παράσταση και το είχα πει δεν ήταν έτοιμα τα πράγματα ώστε να δώσουν βάση πάνω σε κάτι τέτοιο. Ευτυχώς τα πράγματα αλλάξανε και κάναμε ένα πολύ μεγάλη βήμα”.

H ίδια θυμάται την δική της εμπειρία και την στήριξη από τη μητέρα της. «Μίλησε όσο πιο έντονα μπορούσα. Μόλις είχα πρωτοβγεί και έκλεισα ένα κεντρικό θέατρο. Δεν μπορούσα να το κάνω με άλλον τρόπο. Το φώναξα και το είπα πολύ δυνατά. Η μητέρα μου ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι δεν περνάω καλά και μου είπε αμέσως φύγε. Η βοήθεια της και ο τρόπος που στάθηκε σε μένα πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα με βοήθησε να φύγω. Αν έμενα θα ήμουν ένα διαλυμένο πλάσμα. Ο θάνατος της μητέρας μου με άλλαξε πάρα πολύ. Είμαι η Ευδοκία πριν και η Ευδοκία μετά. Η μαμά μου είναι συνέχεια μαζί μου. Το βαρύ πένθος έφυγε. Επανέρχεσαι πάλι στην καθημερινότητά σου».

Read More

And More