Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη – “Λυπάμαι”

Σε μία κατάθεση ψυχής η Ευδοκία Ρουμελιώτη περιέγραψε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη σε θεατρική παράσταση. Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή της και μάλιστα ανέφερε ότι για να βγάλει την παράσταση χρειαζόταν να κάνει ενέσεις κορτιζόνης, γεγονός που ο Γιώργος Κιμούλης γνώριζε.

Είναι από τις χειρότερες εμπειρίες στη ζωή μου. Μετά από τη συνεργασία μας παντρεύτηκα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές. Για να βγάλω την παράσταση αναγκαζόμουν να κάνω ενέσεις κορτιζόνης και το ήξερε αυτό. Απέκτησα πολύ σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές μου χορδές… Όλα ξεκίνησαν τη πρώτη φορά που ανεβήκαμε στη σκηνή. Αυτός ο άνθρωπος με κακοποίησε ψυχικά, Μετά τη συνεργασία μας φοβόμουν να ανέβω πάνω στη σκηνή. Την ώρα που έπαιζα με έβριζε χυδαία. Ήμουν πάνω στη σκηνή και ερχόταν από πίσω μου και δε μπορώ να πω αυτά που άκουγα να μου λέει στο αυτί μου…“, δήλωσε μεταξύ άλλων η Ευδοκία Ρουμελιώτη. (Δες εδώ τη συνέντευξή της στην πρωινή εκπομπή του Mega)

Λίγες ώρες μετά την μαρτυρία της αλλά και τα δεκάδες μηνύματα υποστήριξης που δέχτηκε από συναδέλφους αλλά και απλό κόσμο, η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram σημειώνοντας στη λεζάντα: “Λυπάμαι…”.

Read More

And More