Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Πριν μερικές εβδομάδες, η Ευδοκία Ρουμελιώτη δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και δεδομένου ότι είναι μια χαμηλών τόνων ηθοποιός που προτιμάει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μας εξέπληξε ευχάριστα η απόφασή της να είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καθημερινά, λοιπόν, βλέπει τους followers της να αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, ενώ εκείνη δεν τους αφήνει παραπονεμένους, αφού δεν σταματά τις αναρτήσεις, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της, ωστόσο, ήταν η πιο τρυφερή από όλες όσες αναρτήσει αυτό το διάστημα. Ο λόγος; Μα φυσικά γιατί ποζάρει μαζί με τον μονάκριβο γιο της μπροστά στο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί το σαλόνι του σπιτιού τους, κάνοντάς μας να… λιώσουμε.

“Καλές γιορτές σε όλους κι από εμάς” , ήταν το σχόλια της ηθοποιού που συνόδευε το στιγμιότυπο.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη είναι παντρεμένη από το 2012 με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Δημήτρη, ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2015. Ο σύζυγός της έχει άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το ζευγάρι είχε ξεκινήσει τη διαδικασία υιοθεσίας και ενός δεύτερου παιδιού, ωστόσο, έχουν αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα και η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί.

Read More

And More