Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Κάνω μπότοξ, αλλά δε θα έκανα λίφτινγκ για να γίνω μια άλλη»

Για τη σχέση της με τον χρόνο που περνά αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη στο περιοδικό “ΕΓΩ” και τον δημοσιογράφο Θάνο Ξάνθο. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως ναι μεν την ενοχλεί που μεγαλώνει και γι΄ αυτό κάνει μπότοξ ωστόσο όπως είπε λίφτινγκ δε θα έκανε ποτέ γιατί δε θέλει να γίνει μια άλλη.

Είστε μια γυναίκα που φοβάται τον χρόνο ή συμφιλιώνεστε με αυτόν;

Και τα δυο. Στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου – με έχει επηρεάσει και η παράσταση που παίζω σε αυτό – σκέφτομαι πολύ περισσότερο τον θάνατο. Δεν έχω συμφιλιωθεί καθόλου με την ιδέα του θανάτου, τον θεωρώ τρομερή αδικία. Θα ήθελα μεγαλώνοντας να φτιάξω ένα κουτάκι στην ψυχή μου και να συμφιλιωθώ με αυτό. Από την άλλη η εικόνα μου με τρομάζει και δεν μου αρέσει που μεγαλώνω, αλλά από την άλλη μου αρέσουν οι ρυτίδες μου. Νιώθω ότι έχω ζήσει πράγματα και αυτά αποτυπώνονται πάνω μου.

Η ψυχή μου έχει αποτυπωθεί στο πρόσωπό μου. Αυτός είναι και ο λόγος που κάνω μπότοξ. Δε θα φοβηθώ κάποιες μικροεπεμβάσεις αλλά δε θα έκανα λίφτινγκ για να γίνω μια άλλη. Όταν μεγαλώνουμε δε χαλάει μόνο το δέρμα μας, αλλά αλλάζει και η έκφραση των ματιών μας, που είναι τελικά η ψυχή μας και η εμπειρίες μας και αυτό δε μπορεί να αλλάξει με καμία πλαστική. Μου αρέσει που έχουν αποτυπωθεί τα χρόνια και οι εμπειρίες πάνω μου.

Read More

And More