Ευδοκία Ρουμελιώτη: Κομψή εμφάνιση λίγους μήνες πριν γίνει μητέρα!

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Κομψή εμφάνιση λίγους μήνες πριν γίνει μητέρα! | tlife.gr

Με ένα λαμπερό χαμόγελο που φώτιζε το πρόσωπό της και άνετα ρούχα που έκρυβαν την φουσκωμένη κοιλίτσα που έχει διανύοντας πλέον τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρέθηκε χθες στο Θέατρο Σημείο, η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η ηθοποιός παρακολούθησε τον συνάδελφό της Δημήτρη Αλεξανδρή στην παράσταση «Manifesto 2083» σε σκηνοθεσία Μαρίλλης Μαστραντώνη. Εκεί συναντήθηκε με καλούς φίλους και φωτογραφήθηκε μαζί τους και με τον πρωταγωνιστή της παράστασης.


Με την Αλεξάνδρα Σακεραλλοπούλου και τον Δημήτρη Αλεξανδρή με τους οποίους συμπρωταγωνιστούσε στην παράσταση Μυστικοί αρραβώνες, την Αλεξία Μπεζίκη και τον Παναγιώτη Πετράκη.


Με την Αλεξία Μπεζίκη.

Η μέλουσσα μητέρα και ο πρωταγωνιστής συμμετείχαν στην παράσταση «Μυστικοί αρραβώνες» στο Εθνικό Θέατρο, όπου η Ευδοκία Ρουμελιώτη αντικαταστάθηκε την περασμένη εβδομάδα. «Είχα συνεχόμενο άγχος να πάνε όλα καλά, τρομαχτικό άγχος, αλλά από την άλλη δεν ήθελα να αφήσω το θέατρο από το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου», εξομολογήθηκε πρόσφατα η ηθοποιός στην εκπομπή Μία.

Πλέον η Ευδοκία Ρουμελιώτη διανύει με λιγότερο άγχος τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί μαζί με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, να υποδεχτούν τον γιο τους τον ερχόμενο Μάιο.

READ more