Ευδοκία Ρουμελιώτη – Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Η τρυφερή αγκαλιά με φόντο τη θάλασσα

Στο Γαλαξίδι επέλεξαν να ταξιδέψουν για να περάσουν την Καθαρά Δευτέρα η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, το ζευγάρι θέλησε να πάρει μερικές ανάσες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης γι΄ αυτό και οργάνωσε μια μικρή απόδραση μέχρι το Γαλαξίδι. Η σχέση του Νικηφόρου Χαραγκιώνη και της Ευδοκίας Ρουμελιώτη μπορεί να μετρά ήδη 14 χρόνια, εννέα εκ των οποίων είναι παντρεμένοι, ωστόσο ο έρωτάς τους δείχνει να δυναμώνει συνεχώς στο πέρασμα του χρόνου.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας φροντίζουν συνεχώς να κάνουν νέα πράγματα ώστε να αναζωογονούν τη σχέση τους και να ξεκλέβουν λίγο χρόνο μόνο για τους δυο τους. Η δε, Ευδοκία Ρουμελιώτη αρκετές φορές μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζεται με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια για τον σύζυγό της επιβεβαιώνοντας πως έχει βρει στο πρόσωπό του το άλλο της μισό.

Σήμερα, με αφορμή το ταξίδι τους στο Γαλαξίδι, η ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία φαίνονται να ανταλλάσσουν μια σφιχτή αγκαλιά με φόντο τη θάλασσα και έγραψε: «Στα αλευρομουτζουρωματα λέμε ΝΑΙ!!».

Read More

And More