Ευδοκία Ρουμελιώτη – Νικηφόρος Χαραγκιώνης: Όταν κοιμάται ο γιος τους, το ρίχνουν στον χορό

Μπορεί η σχέση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη να μετρά 14 χρόνια, 9 εκ των οποίων είναι παντρεμένοι ωστόσο ο έρωτάς τους παραμένει άσβεστος μέχρι σήμερα. Η ηθοποιός μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που εκφράζει την αγάπη και τον θαυμασμό της προς εκείνον μέσα από αναρτήσεις της στα social media ενώ και εκείνος δεν χάνει ευκαιρία να της δείχνει τη στήριξή του σε κάθε της βήμα ενώ παράλληλα δεν λείπει ποτέ από το κοινό στις θεατρικές της πρεμιέρες.

Ο έρωτας της Ευδοκίας Ρουμελιώτη με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη επισφραγίστηκε το 2015 όταν στον κόσμο ήρθε ο γιος τους Δημήτρης ο οποίος αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους. Όταν το ζευγάρι δε λείπει για κάποια επαγγελματική υποχρέωση φροντίζει να αφιερώνει όλο τον χρόνο στον γιό του. 

Έτσι, ο ελεύθερος χρόνος που απομένει για τους δυο τους είναι ελάχιστος ωστόσο πάντα φροντίζουν να αφιερώνουν λίγο χρόνο μόνο για εκείνους. Έτσι, όταν ο γιος τους κοιμάται, οι δυο τους απολαμβάνουν μερικές τρυφερές στιγμές όπως αυτές ενός ρομαντικού χορού, Αυτό έκαναν και σήμερα το βράδυ με την Ευδοκία Ρουμελιώτη να δημοσιεύει ένα σχετικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό της στο instagram.

Read More

And More