Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης, την απόλαυσε επί σκηνής στην πρεμιέρα της! [pics]

Ο Κύκλος του Έρωτα, ένα παιχνίδι αποπλάνησης ξεκίνησε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με «παίκτες» δέκα πρωταγωνιστές του ελληνικού θεάτρου. Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Άρθουρ Σνίτσλερ, που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου, έκανε επίσημη πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 3 Μαΐου, με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών” και να καταχειροκροτεί τους συντελεστές.

Μεταξύ άλλων, στην ερωτική αυτή κωμωδία πρωταγωνιστεί η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής και έκλεψε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της. Εκτός από την αγαπημένη ηθοποιός στον “Κύκλο του Έρωτα” παίζουν οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Αυγουστίνος Κούμουλος, Άννα Μάσχα, Κίττυ Παϊταζόγλου, Σίσσυ Τουμάση, Κώστας Φιλίππογλου, Νικόλας Παπαγιάννης, Γαλήνη Χατζηπασχάλη και Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος.

Ανάμεσα στο κοινό, μεταξύ άλλων, βρέθηκε ο σύζυγος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, Νικηφόρος Χαραγκιώνης, ο οποίος στηρίζει την αγαπημένη του σε κάθε της επαγγελματικό βήμα. Οι δυο τους αποτελούν ένα ζευγάρι-υπόδειγμα: χαμηλών τόνων, χαρούμενο, με δεμένη οικογένεια και ερωτευμένο.

Δες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για το έργο:

Δέκα άνθρωποι κάθε φύλου ηλικίας και κοινωνικής τάξης παγιδευμένοι σε έναν ιλαρό φαύλο κύκλο εξαπάτησης και αυταπάτης σε ένα κόσμο που μεταβάλλεται ραγδαία και βίαια αφήνοντας όμως αμετάβλητη την ανθρώπινη φύση και τις αδυναμίες της. Μια διαδοχή από σεξουαλικές συνευρέσεις που μπλέκονται η μία με την άλλη ξεγυμνώνοντας πιο πολύ από τα ίδια τα κορμιά τις ψυχές καθώς και τα τεχνάσματα και την κοινωνική υποκρισία που οι άνθρωποι υιοθετούν σαν τρόπο συμπεριφοράς για να επιβιώσουν ενώ ταυτόχρονα αρνούνται κοντόφθαλμα να δουν την μεγαλύτερη εικόνα του κόσμου που τους περιβάλλει. Αναζητώντας νευρωτικά επιβεβαίωση και ικανοποίηση, άμεσα, γρήγορα και χωρίς περαιτέρω εμπλοκές και ευθύνες ποιο είναι το τίμημα, ποια η ευχαρίστηση και ποια η απώλεια;

Read More

And More