Ευδοκία Ρουμελιώτη: Θεατρική πρεμιέρα με τον σύζυγό της στο πλευρό της! [pics]

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Θεατρική πρεμιέρα με τον σύζυγό της στο πλευρό της! [pics] | tlife.gr

Το βράδυ του Σαββάτου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη είχε πρεμιέρα και ο σύζυγός της δεν γινόταν να λείψει από την ξεχωριστή βραδιά της. Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή και την οικογενειακή τους ευτυχία, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι δεν κάνει κοσμικές εμφανίσεις και αν θελήσουν να κάνουν κάποια βραδινή έξοδο θα επιλέξουν κυρίως το θέατρο!

Αυτή την φορά, όμως, δεν πήγαν μαζί να παρακολουθήσουν κάποια θεατρική παράσταση, αντιθέτως ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο, για να παρακολουθήσει το θεατρικό έργο «Το παιχνίδι της σφαγής», όπου πρωταγωνιστεί η αγαπημένη του Ευδοκία!

Ο σύζυγός της ηθοποιού βρέθηκε στο θέατρο από νωρίς και απόλαυσε από τις πρώτες σειρές την γυναίκα της ζωής του. Ο Νικηφόρος στηρίζει την Ευδοκία σε κάθε επαγγελματικό της βήμα, ενώ στην ίδια παράσταση βρέθηκε για να απολαύσει στη σκηνή την αδελφή του, ο αδερφός της Γιώργος Ρουμελιώτης.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η πόλη είναι ήσυχη και συνηθισμένη∙ μια πόλη όμορφη που σφύζει από ζωή, με ευτυχισμένους και ανέμελους ανθρώπους που ζουν χωρίς κάτι σημαντικό να διαταράσσει την καθημερινότητά τους. Μέχρι που ένας παράξενος θίασος, αποφασίζει να «διασκεδάσει» τους θεατές του παίζοντας σ’ ένα εγκαταλελειμμένο drive in, μια άγρια φάρσα….

Ο θάνατος, ως δεξιοτέχνης καλλιτέχνης του θιάσου, προσφέρει ως θέαμα μια σειρά από μαρτυρικούς και ταυτόχρονα σκληρά κωμικούς θανάτους, αποδεκατίζοντας τον ένα μετά τον άλλο… Καθώς ο κοινωνικός ιστός καταρρέει και τα προσωπεία πέφτουν, οι άνθρωποι ανίσχυροι, οδηγούνται σε ένα κρεσέντο τρόμου και αγωνίας. Η απειλή είναι παντού, και όσο οι ώρες προχωρούν, όλα αλλάζουν, φανερώνοντας πως κανείς δεν είναι πλέον ασφαλής…

Φωτογραφίες: NDP

READ more