Ευγ.Μανωλίδου: “Η μεγαλύτερη επιτυχία μου είναι η επιλογή του Άδωνη”

Μιλώντας στο ένθετο περιοδικό Like! της Espresso, η Ευγενία Μανωλίδου δε χαρίζεται σε κανένα! Τα λέει χωρίς περιστροφές!

Για την απουσία της από την τηλεόραση:
“Είχα πει ότι το διάστημα που ασχολούμαι με τη μουσική μου δεν σκέφτομαι να ασχοληθώ με τίποτε άλλο. Δεν μπορώ να κάνω σοβαρά δύο δουλειές ταυτόχρονα. Δεν θα ήταν σωστό ούτε έντιμο εκ μέρους μου”.

Για την κριτική που έχει δεχτεί αλλά και για την πρόσφατη διαμάχη της με το δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη:
“Προσπαθώ να καρτώ χαμηλούς τόνους και δεν απαντώ δημοσίως σε τίποτα σχεδόν. Γενικά οι φασαρίες δεν μου αρέσουν. Ό,τι κάνω το κάνω διακριτικά και φροντίζω να μη διαρρέει. (Για τη μήνυση στον Κ. Βαξεβάνη) Θέλω κι αυτό να γίνει όσο το δυνατόν πιο διακριτικά. Άσε να γράφουν ό,τι θέλουν. Εγώ δεν θέλω να δίνω τροφή”.

Τι δεν αντέχει στην προσωπική της ζωή;
“Αντέχω τα πάντα σχεδόν αλλά δεν ανέχομαι το ψέμα και την αδιαφορία”.

Για τη δημόσια εικόνα της:
“Γενικά η εικόνα δε με απασχολούσε ποτέ. Έτσι, φροντίζω μεν να είναι ευπαρουσίαστη και να τηρώ κάποιους τύπους, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχω καμία υστερία”.

Ποια θεωρεί τη μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή της;
“Την επιλογή του συντρόφου μου”

Οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή της είναι “αναμφισβήτητα ο άντρας μου και τα παιδιά μου”.

Τι την κάνει να βαριέται αφόρητα; “Η επιφάνεια. Οι ανούσιες συναντήσεις. Οι βαρετές συζητήσεις, τα δήθεν συναισθηματα. Η υποκρισία. Οι αγέλαστοι άνθρωποι”.

Η χειρότερη συνήθεια που έχει και θέλει να κόψει είναι : “να μην έχω τόσο άγχος με τη διατροφή τη δική μου και της οικογένειάς μου”.

Read More

And More