Ευγενία Δημητροπούλου - Άλκις Κούρκουλος: Που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό τους; (pics)

Ευγενία Δημητροπούλου – Άλκις Κούρκουλος: Που συναντήθηκαν για πρώτη φορά, τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό τους; (pics) | tlife.gr

Με πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου, η οποία έχει αναλάβει και την θεατρική διασκευή του έργου, το βραβευμένο Blue Jasmine του Γούντι Άλεν ανεβαίνει από τον Οκτώβριο στο θέατρο Διάνα, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Το βράδυ της Τετάρτης, η παράσταση ανέβηκε μόνο για αγαπημένους φίλους, οι οποίοι με την παρουσία τους τίμησαν τους συντελεστές και, αφού τους παρακολούθησαν επί σκηνής, τους καταχειροκρότησαν.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλα τα λαμπερά ονόματα από τον χώρο της showbiz, αλλά και της πολιτικής σκηνής, που έδωσαν το «παρών». Εντύπωση, ωστόσο, προκάλεσε το γεγονός ότι στον ίδιο χώρο βρέθηκαν η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Άλκις Κούρκουλος.

Το πρώην ζευγάρι, το οποίο τράβηξε χωριστούς δρόμους από τον περασμένο Οκτώβρη, σύμφωνα με πληροφορίες μας οι δυο τους χαιρετήθηκαν κατά την άφιξή τους και μίλησαν για αρκετή ώρα, παρόλο που η ηθοποιός έφτασε λίγο καθυστερημένα, ενώφωτογραφήθηκαν με φίλους και συναδέρφους στο φουαγιέ του θεάτρου.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

READ more