Ευγενία Δημητροπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία με την αδερφή της – Δες πόσο μοιάζουν!

Η Ευγενία Δημητροπούλου διαθέτει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά τροφοδοτεί το προφίλ της με διάφορες φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Η όμορφη ηθοποιός μετά το κλείσιμο των θεάτρων τον περασμένο Μάρτη έχει κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και έχει εστιάσει στην προσωπική της ζωή, αφού έχει άφθονο ελεύθερο χρόνο.

Μία από τις αγαπημένες της συνήθειες μετά το τέλος αυτής της ιδιαίτερης περιόδου είναι το να συναντιέται με τα αγαπημένα της πρόσωπα και μαζί να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές. Η μεγάλη αδυναμία της Ευγενίας Δημητροπούλου δεν είναι άλλη από την αδερφή της, Αμαλία. Οι δύο γυναίκες είναι πολύ δεμένες μεταξύ τους, με την μία να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της άλλης.

Πριν μερικές ώρες, η ταλαντούχα ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία μαζί με την Αμαλία. Όπως θα δεις, οι δύο αδερφές μοιάζουν πολύ παρά το γεγονός ότι η μία είναι μελαχρινή και η άλλη ξανθιά. “Οι αδερφές Τατά από τον Λαγκαδά”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες τη φωτογραφία:

Ευγενία και Αμαλία ποζάρουν χαμογελαστές στο φακό!

Read More

And More