Ευγενία Δημητροπούλου: Έτσι γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια εν μέσω καραντίνας!

Μπορεί να μένει σπίτι, μπορεί να είναι σε καραντίνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γιορτάσει και τα γενέθλια της. Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου που έκλεισε τα 36 της χρόνια και για πρώτη φορά γιόρτασε τα γενέθλιά της με έναν τόσο ιδιαίτερο τρόπο.

Η γνωστή ηθοποιός ανήμερα των γενεθλίων της δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές, μηνύματα, κλήσεις και βίντεοκλήσεις από τους φίλους και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και μπορεί αντί για κεράκια να έσβησε αναπτήρες, ρεσώ κλπ σε γλυκά που πήραν οι φίλοι της και έφαγαν εκείνοι σπίτι τους, αλλά σίγουρα ήταν πολύ χαρούμενη!

Η Ευγενία Δημητροπούλου ευχαρίστησε τους followers της κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία την είδαμε να χαμογελά και να κρύβεται από τον ήλιο που τόσο έχει ξεσυνηθίσει, όπως εξομολογήθηκε η ίδια.

«Και κάπως έτσι υποδέχομαι την καινούρια μου χρονιά! Γενέθλια στην καραντίνα λοιπόν, με βιντεοκλήσεις από το πρωί σβήνοντας αναπτήρες, ρεσώ, κεράκια  γλυκάκια φίλων (που θα φάνε οι ίδιοι μετά) με μακιγιάζ που έβαλα μετά από σχεδόν εικοσιπέντε μέρες έτσι για το κάτι διαφορετικό και με αυτή την φωτογραφία που χαιρετάω και υποδέχομαι τον νέο χρόνο ενώ ταυτόχρονα με τυφλώνει και ο ήλιος που συνειδητοποίησα πως έχω ξεσυνηθίσει! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές! Ας έχουμε όλοι υγεία και αγάπη στις καρδιές μας! #birthdaygirl», έγραψε η ηθοποιός συγκινημένη!

Read More

And More