Ευγενία Μανωλίδου – Άδωνις Γεωργιάδης: Επέστρεψαν στην Ελλάδα – Φωτογραφίες TLIFE από το αεροδρόμιο

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψαν το απόγευμα της Παρασκευής 20/1 από το Νταβός και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους «τσάκωσε» κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε στην Ελβετία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο μίας σειράς συναντήσεων με επιχειρηματικούς παράγοντες για τις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Σε αυτό το ταξίδι θέλησε να τον συνοδεύσει και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο από το επαγγελματικό πρόγραμμά του και να απολαύσει το Νταβός με τη γυναίκα της ζωής του.

Δες φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE από το αεροδρόμιο:

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση και στα αρνητικά σχόλια για τη σύζυγό του, για τα έξοδα της οποίας υποστήριξαν ότι έγιναν από το κράτος.

«Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή δουλειά. Επιστρέφουμε. Υγ: για να μην διαβάζω ανοησίες πάντα τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνουμε εμείς και όχι το Κράτος. Συγγνώμη που το διευκρινίζω αλλά έχω βαρεθεί την τοξικότητα» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στα social media.

Φωτογραφίες: TLIFE/ Πέτρος Χόντος

Read More

And More