Πώς να κάνεις φιόγκο τα μαλλιά σου!

Σήμερα κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο, ή κάνε τον εαυτό σου… δώρο σε κάποιον! ΄Η απλά πειραματίσου με ένα πιο τολμηρό αλλά πολύ, πολύ girly hair look! Μαλλιά με φιόγκο! Οι πηγές έμπνευσης είναι πολλές και το pinterest (καιρό είχα να το αναφέρω. Ναι;), τα catwalks και το κόκκινο χαλί έχουν κατά καιρούς γεμίσει από φιόγκους.

Και να μερικές εκδοχές φιόγκων…

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/5_10/bowback.jpg

The low back bun! Ή αλλιώς ο φιόγκος που πιάνεται χαμηλά στον αυχένα και αποτελεί μια μικρή ευχάριστη έκπληξη όταν γυρίζεις την πλάτη σου!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/OCTOBER/5_10/bowup!.jpg

The bun-up, ή αλλιώς ο φιόγκος που είναι πιασμένος ψηλά στην κορυφή και τον οποίο πρέπει να τον υποστηρίξεις με αυτοπεποίθηση!

Μόνο την προσοχή σου, πριν περάσουμε στο how to: επειδή ο φιόγκος στα μαλλιά είναι από μόνος του μια δυνατή επιλογή, κινήσου ήσυχα στο υπόλοιπο look. Για το μακιγιάζ σου προτίμησε καθαρή επιδερμίδα με γυαλάδες ψηλά, γενναίες στρώσεις μάσκαρα κι ένα balm για τα χείλη ενώ στο styling παίξε με nude χρώματα. Νομίζω, η παραπάνω μεσαία επιλογή είναι η τελειότερη!

How to
Στάσου μπροστά από τον καθρέφτη σου, κάνε κλικ στις παρακάτω photo και αντίγραψε ένα προς ένα τα βήματα που θα βρεις εδώ! Και θυμήσου: η ομορφιά πρέπει να έχει fan και αυτοπεποίθηση!

Read More

And More