Ευγενία Μανωλίδου: Έτσι περνάει στην καραντίνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη και την οικογένειά τους! (video)

Όπως όλη η Ελλάδα, έτσι και η Ευγενία Μανωλίδου μένει σπίτι της και προσέχει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε όλοι μας, με την έξαρση της πανδημίας. Η γνωστή μαέστρος και σύζυγός του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή «Alpha Παντού» και περιέγραψε πώς περνούν όλοι μαζί οικογενειακώς το lockdown vol.2.

«Ο Περσέας πηγαίνει πια στην Α’ Λυκείου οπότε εκείνος το αντιμετωπίζει πολύ καλύτερα, γιατί καταλαβαίνει ότι αυτό πρέπει να γίνει. Ο μικρός μας ο Αλκαίος είναι εκείνος που θέλει πάρα πολύ να πηγαίνει στο σχολείο, είναι πολύ κοινωνικό παιδί, είναι ζωηρός, υπερκινητικός οπότε είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε μέσα στο σπίτι. Και την προηγούμενη φορά, πρέπει να σας πω, τα πράγματα ήταν δύσκολο να τα χειριστούμε. Και εκεί αρχίζουμε και εφευρίσκουμε τρόπους.

Διαβάζουμε πολλά παραμύθια, παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια, γινόμαστε και εμείς παιδιά μαζί με τα παιδιά μας. Κάνουμε συνταγές μαζί τους, και μαγειρεύουμε. Πρέπει να βρίσκεις τρόπους συνεχώς να τα απασχολείς και αυτή είναι η “μάχη” των μαμάδων και των μπαμπάδων» αποκάλυψε η Ευγενία Μανωλίδου.

«Αυτή είναι μια συνήθεια περίπου τώρα 20 χρόνια. Και οι δύο δουλεύουμε πάρα πολύ και λείπουμε από το σπίτι. Η ζωή μας όλη είναι από το σπίτι στη δουλειά και από τη δουλειά στο σπίτι. Λίγες ώρες συναντιόμαστε ούτως ή άλλως. Τώρα ίσως είναι μια ευκαιρία να συναντηθούμε περισσότερο», ανέφερε επίσης, η σύζυγος του Υπουργού Ανάπτυξης.

Read More

And More