Ευγενία Μανωλίδου: Chic εμφάνιση σε fashion show! Φωτογραφίες

Μια πολύ κομψή και chic εμφάνιση έκανε γι’ ακόμη μια φορά η Ευγενία Μανωλίδου. Η πρώην παρουσιάστρια βρέθηκε στο fashion show της καταξιωμένης σχεδιάστριας μόδας Όλγας Καραβερβέρη και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η νέα εντυπωσιακή συλλογή της “Opera Divas” Collection S/S 2019, παρουσιάστηκε στο Divani Caravel Hotel σηματοδοτώντας το φινάλε της 25ης Athens Χclusive Designers Week.

Η γνωστή μαέστρος -που δεν σταματά την ενασχόλησή της με την μουσική – μπορεί να έχει ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, καθημερινά, αλλά βρίσκει πάντα χρόνο για να φροντίζει και τον εαυτό της και να ενημερώνεται για τις νέες τάσεις της μόδας. Φυσικά προτεραιότητά της είναι η ανατροφή και η φροντίδα των τεσσάρων παιδιών της και ιδιαίτερα των δυο μικρών αγοριών της: του Περσέα και του βενιαμίν της οικογένειας, του μικρού Αλκαίου.

Η Ευγενία Μανωλίδου, όμως δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το fashion show. Έχει άλλωστε μια ιδιαίτερη αγάπη στην ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας, καθώς πριν δέκα χρόνια της είχε σχεδιάσει το φόρεμα που φόρεσε στον γάμο της με τον Άδωνη Γεωργιάδη! Έτσι, δεν γινόταν να λείψει από την πρώτη σειρά του fashion show και να δει τις νέες δημιουργίες της Όλγας Καραβερβέρη, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τη δυναμική γυναίκα του σήμερα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More