Ευγενία Μανωλίδου: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον Περσέα της!

Τι κι αν το πρόγραμμά της είναι πάντα φορτωμένο και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλές η Ευγενία Μανωλίδου βρίσκει πάντα χρόνο για να περνά με τα παιδιά της και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί τους. Τα τέσσερα αγγελούδια της άλλωστε, ο Αλέξανδρος και η Θεοδώρα (από τον γάμο της με τον Θόδωρο Μανωλίδη) και ο Περσέας με τον Αλκαίο (από το γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη) της έχουν μεγάλη αδυναμία.

Αυτές τις μέρες μάλιστα η γνωστή μαέστρος και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης πήραν τα παιδιά τους και βρέθηκαν όλοι μαζί για διακοπές στη Ρόδο, όπου χαλάρωσαν και απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Το ζευγάρι, μάλιστα δεν σταμάτησε τις βόλτες στο νησί των Ιπποτών, αλλά και τις οικογενειακές δραστηριότητες.

Το καλοκαίρι, όμως και οι διακοπές τελειώνουν και όλη η οικογένεια φαίνεται πως επέστρεψε στην Αθήνα και ετοιμάζεται για τα νέα της σχέδια. Η Ευγενία Μανωλίδου, μάλιστα, αποχαιρέτησε το όμορφο “καλοκαιράκι της” ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τον 7χρονο γιο της Περσέα, που ετοιμάζεται και εκείνος για τη νέα σχολική χρονιά.

Bye bye summer… #byebyesummer #greece #grateful #blessed #motherof4 #motherandson #mybeautifulboy #familymoments #perseus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eugenia Manolides (@manolidoue) στις

Read More

And More