Ευγενία Μανωλίδου: Με τον Άδωνι είμαστε εξαρτημένοι συναισθηματικά

Μια γυναίκα που έχει συζητηθεί και έχει ακούσει πολλά καθώς όπως η ίδια λέει: “από το πουθενά ξαφνικά όλοι οι άνθρωποι του Τύπου με έβριζαν”. Η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly και την Κατερίνα Μανανεδάκη για όλα: για την τηλεόραση και τις νέες προτάσεις, για το Dancing with the stars, τη Ζέτα Μακρυπούλια, τη Δούκισσα Νομικού, αλλά και την Ευαγγελία Αραβανή, για το γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη, τα παιδιά της, το πάθος για τη μουσική, αλλά και τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη περιοδεία της.

Για το Dancing, τη Ζέτα και τη Δούκισσα
Τη Ζέτα τη γνωρίζω ελάχιστα, όπως και τη Δούκισσα. Είναικαι οι δύο πανέμορφες, λαμπερές και αξιόλογες. Παρ’ όλα αυτά, τη Ζέτα τη μάθαμε ως ηθοποιό, ενώ τη Δούκισσα ως παρουσιάστρια -μετά τα καλλιστεία του ΑΝΤ1. Είναι, δηλαδή, ξεκάθαρο ότι η Ζέτα ενδιαφέρεται περισσότερο για την υποκριτική από ό,τι για την τηλεόραση, ενώ η Δούκισσα βλέπει το μέλλον της στον τηλεοπτικό στίβο. Προσωπικά, θα απογοητευόμουν πολύ, έστω και από το λίγο που την ξέρω τη Ζέτα, αν επέλεγε για άλλη μια χρονιά το DWTS και απέρριπτε τη συνεργασία με τον Σταμάτη φασουλή. Το show δεν είχε να της προσφέρει τίποτα παραπάνω, ενώ ο Φασουλής την απογείωσε. Για μένα, έκανε άριστη επιλογή. Η Δούκισσα είναι εξαιρετική, πιστεύω ότι έχει το δικό της στυλ. Πιο “κοντά” στη Ζέτα θεωρώ ότι είναι η Ευαγγελία Αραβανή, στην οποία θα ήθελα πάρα πολύ να δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσει κάποιο εξίσου μεγάλο και λαμπερό πρόγραμμα.

Για την κριτική που έχει δεχθεί
Από το πουθενά, ξαφνικά, όλοι οι άνθρωποι στον Τύπο με έβριζαν! Υπήρχε εποχή που ένιωθα πως θα βγω στο δρόμο και θα με λιθοβολήσουν. Βέβαια, αυτό δεν έγινε ποτέ από τον κόσμο, από εκεί μόνο αγάπη έχω εισπράξει. Αλλά αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα όταν απλά και μόνο επειδή έκανα μία δουλειά που μου πρότειναν -γιατί εγώ δεν πήγα ποτέ στον ΑΝΤ1 να χτυπήσω την πόρτα και να πω “μήπως έχετε κάτι να μου δώσετε” – ξαφνικά με έβριζε το σύμπαν για το παραμικρό! Επειδή δεν είχα και ιδέα από όλο αυτό, δεν καταλάβαινα ότι πως αποτελεί μέρος του παιχνιδιού της showbiz. Η οικογένειά μου με βοήθησε να το ξεπεράσω. Έκανα μετά και τα άλλα μου βήματα και κατάλαβαν πλέον όλοι ποια είμαι και από που προέρχομαι. Ευτυχώς δεν έχω καμία πίκρα, καμιά στεναχώρια και κανένα απωθημένο.

Για τα 11 χρόνια γάμου με τον υπουργό Υγείας
Δεν υπάρχουν μυστικά. Είναι τύχη να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να ταυτίζεσαι απόλυτα και να νιώθεις πως είστε ένα. Να του φέρεσαι όπως θα ήθελες να σου φέρεται. Αυτό εμείς το πετύχαμε πολύ γρήγορα. Είμαστε πολύ ελεύθεροι μέσα από τη σχέση μας να κάνουμε ό,τι θέλουμε, κανένας δεν θα προβάλλει αντίσταση ή αντίρρηση σε οτιδήποτε θέλει ο άλλος. Με τον Άδωνι είμαστε εξαρτημένοι συναισθηματικά, αλλά απόλυτα ανεξάρτητοι ο καθένας για τον εαυτό του. Δεν έχουμε “πρέπει”, δεν έχουμε υποχρέωση να είμαστε μαζί, δεν ακολουθούμε στρατηγικές, δεν θέλουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ! Weekly που κυκλοφορεί

Read More

And More