Ευγενία Μανωλίδου: Ο σπουδαίος ρόλος της στην προεκλογικό αγώνα του Άδωνι! Αποκλειστικές φωτογραφίες

“Πίσω από ένα σπουδαίο άντρα, κρύβεται μια σπουδαία γυναίκα”… Αυτή η φράση θα μπορούσε να χαρακτηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη και τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει αφοσιωθεί με πάθος, αυταπάρνηση, ήθος αλλά και διακριτικότητα στον προεκλογικό αγώνα του συζύγου της για την προεδρία της ΝΔ.

Και αυτή η προσφορά της και η αφοσίωση στον αγώνα του συζύγου της, έχει μεγαλύτερη αξία, αφού η Ευγενία Μανωλίδου δεν είναι απλά η σύζυγος ενός πολιτικού, αλλά είναι ένα δημόσιο πρόσωπο, δημοφιλές και αγαπητό στον κόσμο.


Η Ευγενία από τη στιγμή που έγινε δεκτή η πρόταση του Άδωνι Γεωργιάδη και ξεκίνησε η προεκλογική του εκστρατεία για τη εκλογή του στην προεδρία της Ν.Δ, δεν έχει φύγει κυριολεκτικά από το πλευρό του. Η αφοσίωσή και η μεθοδικότητά της στο στόχο του συζύγου της είναι αξιοσημείωτες και αξιοζήλευτες.

Η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια διασχίζει με το τροχόσπιτό τους μαζί με τον σύζυγό της όλη την Ελλάδα και βρίσκεται δυναμικά αλλά ταυτόχρονα διακριτικά στο πλευρό του σε κάθε του βήμα. Και δεν τον στηρίζει μόνο με τη φυσική της παρουσία αλλά και διαδικτυακά στα social media! Στο λογαριασμό της, τόσο στο twitter, όσο και στο facebook, έχει έντονη κινητικότητα και μόνο για τον Άδωνι και τις δραστηριότητές του. Η Ευγενία κάνει συνέχεια retweet, τα tweet του συζύγου της – ο οποίος θεωρεί μεγάλο επικοινωνιακό εργαλείο το twitter- αλλά δημοσιεύει και συνεχώς άρθρα πολιτικά είτε αφορούν τον Άδωνι είτε τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αντιπολίτευσης


Ο κόσμος σπεύδει να μιλήσει στην Ευγενία αλλά και να φωτογραφηθεί μαζί της!

Η γνωστή μαέστρος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, από το στενό της περιβάλλον, δεν ασχολείται με την πολιτική αλλά με την κοινωνική διάσταση της περιοδείας του σύζύγου της. Μιλάει με τον κόσμο, ακούει τι έχει να της πει και αφουγκράζεται τις ανάγκες του. Μιλάει με μητέρες με παιδιά, ακούει τα προβλήματά τους…


Το τροχόσπιτο έχει γίνει εδώ και μέρες το σπίτι και το γραφείο τους!

Το TLIFE, εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες της Ευγενίας και του Άδωνι Γεωργιάδη από την επίσκεψή τους στην Καβάλα τη Δράμα και τη Χαλκιδική.

Read More

And More